Kalėdų Naktį Led Šviesos Namų Kambarį Apdailos naktinė lempa 3D Naktį Šviesos Kalėdų Dovana

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€65.97 €36.28
  • Sku. d106805
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

1 Produktų Savybės: 1. "Baltos Bazės Šilta Šviesa" Variantas yra tik šilta šviesa, tik powered by USB, nr. jungiklis , be nuotolinio valdymo .

2. Galimybė "Baltos bazės 3colours" gali skleisti balta šviesa, šiltas, lengvas ir neutralus šviesos, tik jis gali būti maitinamas per USB, ten yra jungiklis, ant elektros tiekimo linijos, jungiklį galima įjungti ir išjungti naktį šviesos ir taip pat gali keisti spalvą šviesos, be nuotolinio valdymo.

3. Žibintai "Black bazės 7colours" ir "Crack base 7colours" gali skleisti balta šviesa ir spalva, šviesa, juoda bazė negali perduoti šviesos, įtrūkimai bazė yra baltas, pusiau permatomas įtrūkimai gali perduoti šviesos, ir gali būti powered by USB arba sausos baterijos, Lempos laikiklis su touch perjungti be nuotolinio valdymo pultelio.

4. Žibintai "Black bazės 16colours" ir "Crack base 16colours" gali skleisti baltą šviesą ir daugiau spalvotas šviesa, juoda bazė negali perduoti šviesos, įtrūkimai bazė yra baltas, pusiau permatomas įtrūkimai gali perduoti šviesos, ir gali būti powered by USB arba sausos baterijos, Lempos laikiklis su sensoriniu jungikliu, įrengtas, su nuotolinio valdymo pultu.

5.Mūsų akrilo lempos prekės žaliavų teikia geriausių Azijos akrilo gamintojų, šviesiai transmittivity gali siekti 93%, kad modelis atrodo daugiau trijų matmenų ir šviesesnis.

6. Mes turime daug stilių.Jei nerandate norimų šią nuorodą , jūs galite ieškoti mūsų parduotuvėje arba kreiptis į mus.

7. Privalumai: Akrilo plokštės ir lempos laikiklis didesnio dydžio nei 90% kitų 3D žibintai/aukščiausios kokybės spausdintinių plokščių/optimizuotas informacija ir 3D modelio dizainas/LED šviesos švelnus ir vienodas, nėra akinimo, nėra mirgėjimo, reguliuojamas šviesos, nekenksmingas vaikų akis.

2 funkcija Velykų
Galia 0-5W
Formos "PASIDARYK pats"
funkcija 5 Gimtadienio Dovana
3 funkcija Kalėdų Dovanos
Elektros Energijos Gamybos pasiūlymas
Korpuso Medžiaga Abs
Naudojimas ATOSTOGŲ
Yra Baterijomis No
Tipas Lempa
feature7 USB sąsaja
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Sertifikavimo CE, RoHS
4 funkcija Valentino Dieną
funkcija 6 Miegamojo Puošimas
Baterijos Tipas Nėra
Įtampa 5V
Yra Lemputės Įtraukti Taip
funkcija 1 vaikų dovanų
Maitinimo Šaltinis DC, Sausas baterija
Yra Protingas Prietaisas No
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas Naktį Žibintai

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *