Automobilių Padangų Protektoriaus Gylio Matuoklis Transporto Priemonės Ratų Padangų Protektoriaus Gylio Matuoklis Matuoklio Rodykle, Protektoriaus Gylis Stebėti Priemonė, Prietaisas, Įrankis

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€71.89 €35.94
  • Sku. d124342
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Kulka Taškų:

1、Tiksli Dizainas: cilindriniai matavimo strypas užtikrina tikslų matavimą, kuris yra nepakeičiama prekė, skirta automobilių savininkai, ir bus užtikrinti saugumą vairuojant.

2、Medžiaga ir Kokybės: Pagaminti iš metalo, dėvėti, atsparus smūgiams, anti-rust, patvarus.Cilindro matavimo strypo viršuje turi smūgio absorbcija ir lengva išmatuoti, siekiant pagerinti patvarumą.

3、Tikslumo Skalė: apvalus ratukas (0-11 mm) su rodykle yra lengva skaityti.Šios trys spalvos nurodo skirtingas fazes padangų.

4、Nešiojamų Dizainas: Lengvas ir kompaktiškas dizainas, lengva nešiotis.Apskritojo rinkimo rankomis, yra lengvai skaitomas.

5、Faktinis Dydis: Apie 6*5*2.3 cm/2.36*1.97*0.91 colis, padangų gylio indikatorius gali būti lengva nešiotis ir patogu laikyti.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Padangų Gylio Indikatorius

Modelis: PC-3623

Spalva: juoda

Tinkamų modelių: universalūs

Dydis: apie 6*5*2.3 cm/2.36*1.97*0.91 colių

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Svoris: neto masė: apie 75g, bruto svoris: apie 90g

Pakuotė: 1pcs/lizdinės plokštelės kortelės popieriaus (vidinis fleece maišelis)

Pakavimo Sąrašas:

Padangų Gylio Indikatorius*1

Pastaba:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Greitai ir Tiksliai: Suderinama su padangų slėgio svarstymą ir išleidimo labiausiai tipų automobilių, sunkvežimių, motociklų, dviračių ir pan.Apšvietimu LCD ekranas ir diržo antgalio padėti jums patikrinti padangų slėgį, aiškiai ir tiksliai.

2.Ultra-didelis Patvarumas: Stain plieno padangų protektoriaus gylio matuoklis turi itin didelio patvarumo, nerūdijančio plieno, yra daugiau atsparus nuo rūdžių ir gali būti naudojamas ilgesnį laiką.

3.Tikslumo Skalė: Diskiniai skalėje (0-11mm) su rodykle yra labai lengva skaityti.Trijų spalvų apvalų padangų indikatorius nurodo skirtingą etapų padangų.

4.Erdvės taupymas: padangų protektoriaus gylio matuoklis yra sukurtas apvalus ciferblatas formos, kad nebus užimti per daug vietos kišenėje, kuris yra labai patogu nešiotis.

5.Lengva Valdyti: ratukas-tipo padangų protektoriaus gylio matuoklis su aiškia spalvos ciferblatas yra net lengva naujokas parengti ir eksploatuoti pirmą kartą.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *