4PCS vienos Nakties Avižos Konteineriai Su Šaukštai Sandariai Avižiniai dribsniai Su Matavimo žymės

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€47.94 €32.60
  • Sku. d129649
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

4PCS vienos Nakties Avižos Konteineriai Su Šaukštai Sandariai Avižiniai dribsniai Su Matavimo žymės

Praktinių Avižiniai dribsniai Nustatyti: Jūs gausite 4 rinkiniai, vienos nakties avižos konteineriai su dangteliais ir šaukštai, įskaitant 2 skirtingų spalvų, baltos ir pilkos spalvos, pakankamai patenkinti jūsų kasdienių poreikių, patogus jums ir jūsų šeimai paruošti pusryčiai; 10 oz talpos yra tinkamos dietos kontroliuoti suvartojamo maisto kiekį.

Patvarus: jar įstaiga, vienos nakties avižiniai dribsniai bakas yra pagamintas iš tvirto stiklo, ir dangtis yra pagaminti iš aukštos kokybės PP plastiko be BPA ir PVC; didelė nagų dizaino indelyje yra ne tik patogu valyti, bet taip pat patogu pradėti ir paimti maisto, tinka šeimoms, kasdieniam naudojimui.

DAUGIAFUNKCINIS: Šie stiklo naktį avižų indeliai su dangteliais, yra suprojektuoti su matavimo ženklai, siekiant padėti jums kontroliuoti savo maistą, tinka saugoti grūdų, "PASIDARYK pats" vienos nakties avižos, pienas, jogurtas, avižos, ryžiai, kava, arbata, užkandžiai, riešutai, parfaits , riešutai, sausainiai, konservuotų vaisių, kad jūsų maistą šviežią ilgą laiką.

Mąstantis Sandarus Dizainas: Kiekvienas avižiniai dribsniai stiklainis su dangteliu turi sandarinimo žiedas, siekiant užtikrinti gerą antspaudas ir išvengti skysčio ištekėjimo, avižiniai dribsniai konteineriai yra patogūs ir patrauklūs, virtuvė, puikus papildymas jūsų sandėliukas organizacijos.

Platus naudoti: 10 oz avižiniai dribsniai bako konstrukcija su silikono šaukštas žiedas ir nerūdijančio plieno šaukštas, lengva nešti; Didelis mobiliųjų konteinerių, namų, darbo arba lauko naudojimui; Atostogų dovana, gera dovana, tėvai, draugai.

dydis: 12 x 8.7 cm

Medžiaga: Stiklas+PP

spalva: Kaip Parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

4 x Naktį Puodeliai Avižinių dribsnių

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija
Naudoti Įvairenybės

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *