Žvaigždės Nakties Šviesos Projektorius Sukasi Star Projektorius Stalo Lempa Su USB Laidu Lubų Dekoro Dovana Vaikams Suaugusieji

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€8.81 €6.16
  • Sku. d160817
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Aprašymas:

1. Vaikai Star Naktį Šviesos, yra puikus gimtadienis, padėkos, ir velykų dovana vaikams, mergaitėms, berniukams, vaikams.

2. Ji yra kūrybinio dekoratyvinės šviesos vaikų miegamieji, gyvenamieji kambariai ir valgomasis kambariai.

3. Ji turi nuimamą matinės medžiagos, kupolas, jis yra ekologiškas ir saugus.

Specifikacija:

Medžiaga: PP + elektroniniai komponentai

Dydis: 13*13*14.5 cm/5*5*5.7 cm

Pakavimo Sąrašas:

1*Sukasi Star Projecto

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Plačiai Taikoma): Vaikai Star Naktį Šviesa gali būti naudojamas ne tik kaip puikus Gimtadienis, Padėkos ir Velykų dovanos ir šalies prekių vaikams, mergaitėms, berniukams ir mažiems vaikams, bet ir kambario puošmena.

2.Puiki Dovana: Star Projektorius turi dvi projekcijos rūšių pasirinkti, žvaigždės temą projekciją, žvaigždė, mėnulis temą projekcija.Ji yra unikali šalis, gimtadienio, Kalėdų ar Velykų dovana mergaitėms, vaikams ar draugams.

3.Gražus Medžiaga: Su nuimamu matinės medžiagos, kupolas, LED Projektorius yra draugiškas aplinkai ir saugus.Jis gali būti švelnus šviesos vidurnakčio naujagimiams.Minkštas ir net šviesa yra gražus ir patogus naktį, šviesos, vaikams ir suaugusiems, siekiant padėti jiems ramiai miegoti tamsoje.Tai puiki gimtadienio dovana vaikams.

4.Pritaikytas Dekoras: Žvaigždžių Nakties Šviesos Projektorius gali būti naudojamas kaip kūrybinės dekoratyvinės šviesos vaikų miegamieji, gyvenamieji kambariai ir valgomasis kambariai.Jį patogu ir paprasta naudoti ir gali būti maitinamas 4 AA baterijos (neįtraukta) arba 5V USB kabelis prijungtas prie jūsų energijos banko ar normalus 5V 1A adapteris (nepridedamas).

5.Paprasta Naudoti: Mes sukūrėme Naktį Šviesos Projektorius su 8 spalvinga šviesos režimai.Kiekvieną kartą "B" mygtuką, šviesos spalvų pokyčiai.Kai paspausite mygtuką "Sukurti" vieną kartą, indikatorius šviečia, šilta geltona.Pamatysite nuostabų objektų judančių dinozaurų, žvaigždės ir mėnulis aplink sienas ir lubas, kaip įvesti nugara režimu.

Yra Lemputės Įtraukti Taip
Formos Round
Baterijos Tipas AA
Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Atmosfera
Sertifikavimo ce
Maitinimo Šaltinis Sausas baterija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *