Moterų Šiaudų Maišą Moterų Paplūdimio Rotango Krepšys, Piniginė Daugkartinio Naudojimo Vasaros Rankomis Austus Sankaba Su Vidutinio Pajėgumo Kelionės Kosmetika

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€8.90 €4.44
  • Sku. d184833
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Šis stilingas ir ilgalaikį šiaudų piniginėje yra idealiai tinka bet kokia proga.Nesvarbu, jei jūs ketinate išeiti su draugais, apsiperkant ar keliaujant.Ji turi reguliuojamas peties dirželis, todėl jūs galite reguliuoti ilgį.Šiaudų medžiaga yra atsparus blukimas ir natūrali ir elegantišką išvaizdą.

Specifikacija:

Pavadinimas: Šiaudų Piniginės

Svoris: 350g

Dydis: apie 28*20*2cm/11.0*7.9*0.8 į

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas

Pakavimo Sąrašas:

Šiaudų Rankinėje*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Nėra Lengva Pertrauka: Šį šiaudų rankinėje minkštas ir patvarus poliesterio ir medvilnės audinio.Tai nėra lengva išnyks, kuri leidžia pakartotinai naudoti ilgą laiką.

2.Pečių Dirželio Reguliavimas: Pagal aukštį, dirželio ilgis gali būti pakeista.Dirželiai yra puikus pločio kelią pigesniu ir slydimo išjungti jūsų pečių.Peties dirželis orientavimasis į maišą kūnas buvo sustiprintas, todėl tvirtas ir pull-atsparus.

3.Patogi: krepšys turi rankeną viršuje, kad gali būti naudojamas pakabinti arba ranka, vežančių.Jūsų rankose gali būti atlaisvinti pynimo ji per jūsų kūną, naudojant petį.Du požiūriai spręsti įvairius poreikius.

4.Tinkama Dovana: Šį šiaudų rankinėje yra puikus priedas prie bet kokios aprangos, su įvairių spalvų, kad atitiktų jūsų stiliaus.Nesvarbu, ar tai šventė, gimtadienis, ar Kalėdos, ši piniginė yra mąstantis dovana jūsų artimiesiems.

5.Plačiai: Ji naudoja audimo technika, kuri yra subtili ir miela ir tinka įvairių nustatymų, įskaitant paplūdimys, parduotuvės, kelionės ir dar daugiau.Jis gali būti naudojamas saugoti daiktai, pavyzdžiui, mobilieji telefonai, piniginės, kosmetika ir kiti daiktai.

Kilmės Žemyninė Kinija
Funkcija Eco-Friendly
Forma Trimatis Modelis
Medžiaga Poliesteris
Modelio Numeris Moterų Šiaudų Maišas
Naudoti Multi-Purpose
Formos stačiakampio formos
Tipas Laikymo Krepšiai
modelis Butas Tipas

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *