Mados Namų Dekoro Lokys Statula Dervos Papuošalai Kambarį Didelis Dėklas Statula Namuose Saugojimo Organizacija Apdailos Reikmenys

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€1 563.87 €735.01
  • Sku. d247931
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

.konteinerių { margin-right: auto; skirtumas-kairėje: auto; padding-left: 0; padding-right: 0; plotis: 760px}.bako:po,.talpyklą:iki { turinys: ""; display: table}.bako:po { aiški: tiek}@media (min-plotis: 760px) { .konteinerių { padding-left:20 taškų; padding-right: 20 taškų; plotis: auto }}@media (min-plotis: 1020px) { .konteinerių { padding-left:15px; padding-right: 15px; plotis: auto }}@media (min-plotis: 1260px) { .konteinerių { padding-left:0; padding-right: 0; margin-left: auto; skirtumas-teisė: auto; plotis: 1200px }} Produkto Pavadinimas: Mados lokio skulptūra saugojimo dėklas

Stilius: modernus / Nordic / Retro

Medžiaga: derva + metalas

Spalva: Balta / Žalia / Juoda

Dydis: 23 * 75cm

Padėklo skersmuo: 26cm / 30cm

Taikomas vietos: gyvenamasis kambarys / šalia sofos / studijų / koridorius / hotel / modelis kambarys / skaidinį

Išvaizda modeliavimas: Gyvūnų

Taikoma scenarijus: dienos dovanų duoti

Pareigos: Apdailos / sandėliavimo

Pastaba:

1. Ten bus keletas klaidų, kai materialus objektas yra matuojamas rankiniu būdu.Prašome don ' t mind prieš perkant.

2. Ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas dėl skirtingų fotografavimo šviesos ir ekrane.Prašome kreiptis į realų objektą.

3. Dervos produktai yra pagaminti iš abrazyvinės medžiagos, kartais yra įbrėžimų, įgaubtas, išgaubtas paviršius, poras ir pan., kurie sukelia proceso veiksnių, neturi įtakos išvaizda ir naudoti.

Mieli draugai, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.jei Norite Prekės,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų "Pageidavimų Sąrašą",Jei Jums Patinka Mūsų Parduotuvėje,Prašome Įtraukti Jį Į Savo "Parduotuvėje Sąrašą".Mes Teikiame Didelis, Kad Didelė Nuolaida ,Jei Turite kokių nors Klausimų,Prašome Susisiekti su Mumis, Ačiū jums labai!!!

tekstūros medžiagos Derva
Ornamentas tipas Grindų papuošalai
Temos Gyvūnų
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Derva
Yra Protingas Prietaisas No
Stilius Šiaurės stilius
Išvaizda modeliavimas Gyvūnų

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *