Rudenį, Žiemą Megztų Vilnonių Nepirštuotos Pirštinės Ruožas Šiltas Penkių smailių Star Pirštinės Moterų, Vyrų Mados, Lauko Šiltos kumštinės Pirštinės

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€4.68 €2.25
  • Sku. d267110
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Aprašykite:

spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

medžiaga: mezgimo

Svoris: 45g

Dydis: 15*9cm/5.9*3.54 cm

1. Aukštos kokybės medžiaga: Ši pirštinė yra pagaminta iš minkštas ir patogus megztų vilnonių medžiagų, kurios turi geras šilumines savybes ir gali suteikti šilumos ir jaukumo rankų šalto rudens ir žiemos sezonams.

2. Stilingas dizainas: pirštinės yra skirtos su mados penkiakampė žvaigždė, modelis, kuri suteikia žmonėms jausmą asmenybę ir mados.Tiek vyrai, tiek moterys gali išreikšti savo stilių šios pirštinės.

3. Šiltas funkcija: pirštinės yra skirtos su puse, pirštų, kuri yra patogi jums atlikti įvairias veiklas, pvz., spausdinimo, raštu arba naudojant mobiliuosius telefonus ir pan., laikydami rankas šiltas.Į nepirštuotos dalis gali išleisti lankstumo pirštų ir leidžia jums naudotis jūsų pirštai laisvai įvairių operacijų.

4. Daugiafunkcinis naudoti: Pirštinės yra ne tik tinka, išlaikyti šiltas kasdieniame gyvenime, bet taip pat galima naudoti kaip pirštines, skirtas vidaus veikla, rašymo pirštinės, vairavimo pirštines ir kt.Komforto ir apsaugos jūsų rankas ar patalpoje ar lauke.Kas daugiau, šios pirštinės yra taip pat idealiai kaip pora aksesuaras, todėl stilius ir šiluma kartu su savo partneriu.

Atsargumo priemonės:

1. Mes visi žinome, kad skirtingi kompiuteriai ekrano įvairių spalvų, ir tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos žemiau.

2. Jei jums sunku pasirinkti dydį, jūs galite susisiekti su manimi bet kuriuo metu, mes suteiksime jums keletą pasiūlymų, tačiau tai yra tik jūsų nuoroda.

3. Mes galime priimti užsakymus iš sumaišytų produktų, spalvų ir dydžių.

Šiame produkte yra

1 pora pirštinių

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Kilmės Žemyninė Kinija
Pirštinės Ilgis Riešo
Stilius Mados
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Tipas Kietas
Lytis Unisex
Modelio Numeris Aukštos Kokybės
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
Medžiaga Kita

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *