5vnt/set Automobilių Poliravimo Disko Vaškavimo Kempine Plokštė Šešiakampe Išpjova Mesti Diską Atkūrimo Diską 3/4/5/6/7 Colių Automobilių Mini

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€4.70 €3.29
  • Sku. d2884
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Savybės:

1. Paruoškite & poliravimo: Labai pašalinti saulė piktnaudžiavimo, automobilių įbrėžimų, žibintų dėvėti ir kt.Geltonos / oranžinės, sunkiųjų supjaustytas trinkelėmis tinka pašalinti oksidacijos danga ir vidutinio šviesos įbrėžimų.Mėlyna poliravimo padas pašalinti saulė piktnaudžiavimo ir sukama kaukė.Baltas/juodas padas apdailos ir epiliacija.

2. Unikalus dizainas: A specicial dizainas, siekiant apsaugoti paviršių nuo įdrėskimų, o poliravimo, sumažinti trinčiai tiek pad pati, plokštės ir paviršiaus.Ir ji turi platesnį suderinamumą daugumai tipo junginiai, palyginti su kitomis formos pagalvėlės, pavyzdžiui, medaus, pliurpalas ar rombo formos.Puikus pasirinkimas, norint pasiekti idealų poliravimo rezultatus.

3. Aukštos kokybės: Ministras kokybės, kempinės padas, bendable, plaunamas ir daugkartinio naudojimo.Naudojamas visų rūšių kailis dažai, vaškavimas, poliravimas ,ir sandarinimo glazūra, išvalyti ir pagerinti jų lengvumas.Didžiausias privalumas, kad mūsų trinkelės yra užrakinti ir toliau poliravimo junginys (neleisti nukristi didelis greitis).Ir jie turi puikių galimybių šilumos išsklaidymo.

4. Pažangios gamybos technologijos: Minkštas ir bauda kūrinys, o ne sugadinti paviršių,plaunamas ir sutaupyti pinigų.Jie yra lengvas ir tikrai lengva surinkti.Pagamintas iš tvirtos atvirų ląstelių putų, kurios pagerina oro srauto, atneš aukščiausio lygio showcar iš blizgesį su ultra-sklandžiai apdailos lenkijos pagalvėlės,ji tęsiasi 4-5 automobilių poliravimo ar daugiau.Jis plaunamas, daugkartinio naudojimo ir patvarus.Niekada palūžti pagal didelės šlyties jėgą generuoja ar da ro polisher.

5. Lengva naudoti: Gali būti naudojami elektros buferis, tokių kaip dvigubo veiksmų polisher, rotary polisher, pneumatinės polisher, atsitiktinai orbita sander ir kitų polisher.Naudojamas auto automobilių detalių poliravimas.Su kablio ir kilpos pagrindo, jūs galite lengvai pakeisti kempinė .

Techniniai duomenys:

Dydis: 3/4/5/6/7 cm

Medžiaga: Sponge

Naudojimas: automobilių grožio

Spalva: geltona, oranžinė, mėlyna, juoda, balta

Pakuotė:

5vnt * Poliravimo Poliravimo Padas

Pastabos:

1. Prašome leisti klaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Dydis 3/4/5/6/7 inch
Spalva geltona/juoda/balta/mėlyna/oranžinė
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *