33cm Kung Fu Lankstymo Ventiliatorius PVC Lazerio Kino Lankstymo Ventiliatorius ventiliatoriaus Amatų Rekvizitas, Dovanos, Fotografijos, Šokių vakarėlio Vykdymo Etapą F7M1

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€6.88 €3.65
  • Sku. d296266
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Specifikacija

Produkto pavadinimas: PVC lazerio kino lankstymo ventiliatorius

Medžiaga: PVC + plastikas

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: rutuliotis: 68cm/26.77 colių

Uždaryti: 33cm/12.99 colių

Aprašymas

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA: Pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiagos, ir saugi aukštos kokybės metalinės kniedės, todėl šie ventiliatoriai labai patvarus.

LENGVA ATIDARYTI: Kreiptis dėl šių didelių spalvinga vertus gerbėjai, kurie šviečia dieną arba tamsoje su šviesa.Jie padaryti nuostabų fotografuoja garsą, kai atidarytas.Jie juda daug oro, labai lengvai ir truks ilgą laiką, kaip dalį savo apranga ar kostiumas, todėl jiems svarbus aksesuaras karštas oras.

VISOMS PROGOMS: Plastikinės rankinės gerbėjų yra puikus aksesuaras raves, festivalių, vakarėlių pasididžiavimas, šokiai, cosplay, diskoteka, koncertus ar vestuvės ir dar daugiau!

Platus panaudojimas: gali būti naudojami laikyti vėsioje vietoje, karšto flash, Chi mokymo ir konkurencija, karnavalas šalių, šokių, teatro spektaklis, vestuvių, bažnyčių, karnavalas, karnavalas, sienų apdaila, puiki dovana gimtadienio, motinos diena, tėvo diena, padėkos diena, valentino diena, naujieji metai.

Unikalus vandeniui PVC medžiagos: akinantys spalvų šviesoje/juodos šviesos, tai bus labai gerai pastebima tarp žmonių, bet kur.

Produktų Sąrašas.

1*PVC lazerio kino lankstymo ventiliatorius

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Kilmės Žemyninė Kinija
Technika Siuvimo
Ventiliatorius Rib Medžiagos plastikiniai
Ventiliatorius, Apimantis Medžiaga plastikiniai
Yra Sulankstomas Taip
Skaičius Ventiliatorius Šonkaulių 1

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *