AC12V tvirtinti prie Sienos, po vandeniu Baseinas Šviesos Lempos LED Šviesos Šaltinis IP68 W/Remote Control

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€604.74 €362.84
  • Sku. d31785
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Aprašymas

Šis baseinas šviesos yra pagamintas iš aukštos kokybės PC ir ABS, kurie yra dur gali ir korozijai atsparios.Ji turi platų spalvinga žiburiai padaryti jūsų baseinas ryškus ir spalvingas.Šis baseinas šviesa ateina su nuotolinio valdymo pulteliu, kuris leidžia jums lengvai reguliuoti šviesos.Ji taip pat turi apsaugos lygis IP68, kuris yra labai atsparus vandeniui.Jūs to verti!

Pagrindinės Savybės

Patvari Medžiaga: Šis baseinas šviesos yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS ir PC, kurie yra dilimui ir rūdims atsparus.PC umbra yra didelis šviesos pralaidumas, didelis kietumas, nėra lengva sulaužyti, patvarus ir ilgaamžis.

LED Šviesos Šaltinis: Šis baseinas šviesos naudoja LED šviesos šaltinis , wh ich yra energijos taupymo, ekologiškai, ir e jūs-draugiškas, todėl, kad jis neturi sukelti ekonominių ir aplinkosauginių problemų.

Puikių Rezultatų : šviesos šaltinis naudoja 360 aukšto ryškumo LED rutuliukų ir LED SMD, todėl ji gali patenkinti apšvietimo poreikius kelių kryptimis, todėl baseinas sparklingly ryškus net naktį .

Nuotolinio Valdymo pultas: Šis baseinas šviesa yra įrengta nuotolinio valdymo pultu galite valdyti įjungti/išjungti ir pakeisti 7 spalvų per nuotolinio valdymo pultą, kuris yra labai patogu.

IP68 Apsaugos Klasė: Šis plaukimo baseinas šviesos turi apsaugos lygis IP68. Ji priima trys w dienoms vandeniui sluoksnio, atsparus vandeniui paskirstymo uosto, ir silikoninis sandariklis atsparus vandeniui, todėl galite triguba apsauga.Jūs neturite jaudintis, ab iš vandens pateks į šviesą, kad sukelia žalą.

Saugūs: 12V žemos įtampos elektros energijos tiekimo atitinka standartą naudoti vandenį, ir apsaugo nuo elektros smūgio pavojus iš žmogaus kontaktų, todėl yra saugus naudoti.

RGB Šviesos Spalva: Šis baseinas šviesos naudoja RGB šviesos karoliukai ir todėl turi platų spalvų.Turtingas šviesos spalvomis, kad jūsų baseinas spalvinga.

Lengva Valyti: dėl savo lygaus paviršiaus, jums tik reikia, nuvalykite jį su audiniu, ir tada jis švies kaip visiškai nauja.

Klientų Aptarnavimas: mūsų tikslas-teikti aukštos kokybės produktus ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti ir išspręsti problemą jums kuo greičiau.

Informacija

120° Apšvietimo Kampas: Šis baseinas šviesos padidėjo šviesos aprėptis 120 laipsnių naktį, kuri mažina pavojų sukelia prastos šviesos draudimą ir užtikrina jūsų saugumą.

Tvirtinimas prie sienos: Šis povandeninis baseino apšvietimas yra skirta tvirtinti prie sienos, todėl labiau tinka naudoti baseinuose ir spa.

Sandarinimo Žiedas : Jis naudoja korozijai atsparios sandarinimo žiedas, kuris padidina vandeniui ir sandarinimo veiklos šis baseinas šviesos, todėl jūsų naudoti saugiau.

Prašymas

Šis povandeninis baseino apšvietimas yra plačiai naudojami baseinai, vonios, Jacuzzis, namų akvariumai, fontanai, tvenkiniai, kriokliai ir pan.

Specifikacija

Medžiaga: ABS, PC

Šviesos Šaltinis: LED

Montavimo Tipas: Paviršinis, Tvirtinimas Prie Sienos

Baterija Specifikacija: 1, 23A12V( nepridedami)

Atsparus vandeniui Klasė: IP68

Numeris Šviesos Karoliukai: 360

Laido Ilgis: 180cm/70.87 į

Besikeičiančių Spalvų: 7 Rūšių(RGB)

Galia: 35w

Įtampa: AC12V

Šviesos Kampas:120 laipsnių

Gaminio Dydis: 28*6.5 cm/11.0*6.5 colių

Pakuotės Dydis: 31*31*8.5 cm/12.2*12.2*3.35 į

Bruto Svoris: 1.3 kg/lbs 2.87

Pakuotė

1* Povandeninis Baseinas Šviesos

1* Nuotolinio Valdymo

1* Anglų Vadovas

1* Nuotolinio Valdymo Instrukcija

Visi Priedai montavimui

Pastabos

1. Atsižvelgiant negali prisijungti prie 110V arba 220V galia tiesiogiai.Ji yra labai rekomenduojama naudoti povandeninio kabelio fiksatorius.Už montavimą, prašome naudoti KINTAMOSIOS srovės 12V transformatoriaus, kuris atitinka specifikacijas povandeninį baseiną šviesos. (Transformatorius nėra komplekte)

2. Įdiekite šviesos povandeninis vadovaujami elektrikas.

3. Prašome leisti šiek tiek spalvų skirtumas sukelia fotografavimo šviesos ir 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums užsisakyti.

Elemento Tipas LED Moduliai
Baterija Specifikaciją 1, 23A12V(nepridedami)
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Abs, PC
Laido ilgis 180cm/70.87 į

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *