Veidų Erdvės Neoninis Ženklas Spalvingų Veidų už Sienų Dekoras Sienos Meno LED Šviesos Miegamasis Estetinės Preppy Kambario Sienų Dekoras Apdailos Šalis

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€606.75 €303.37
  • Sku. d6569
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

💋【Minimalistinio Stiliaus】💋Mūsų LED neoninis ženklas vaizduoja veido tempimo paprasta smūgių, yra perferct dėl minimalistinio stiliaus prideda touch elegancijos bet kurioje patalpoje.Moters pasitikėjimas yra jos geriausias makiažas, Pakabinti tai cool grožio neoninis ženklas šalia jūsų veidrodis, kad priminti sau, kad bus tikras grožis.

💋【Led Ženklas, Medžiagą ir Dydį】💋11.8*16.5 colio (30x42cm) .Neoninės šviesos atsidūsta yra pagamintas iš minkšto silikono LED juostelės ir skaidraus Akrilo pagrindo, kad yra predrilled, siekiant palengvinti montavimą ir ji yra šviesesnė, saugesnė, ekologiška, patvari, energijos taupymo, jokio triukšmo, nėra šilumos, lengva naudoti įvairių scenos.

💋【Powered by USB 】💋Ji turi 59 įmontuotas jungiklis, USB kabelis, tinkamas naudoti daug kartų,tuo pačiu metu, ji taip pat turi 2 skyles ant jos pagrindo, galite kabinti bet kur, kaip jums bus.

💋【Saugių ir Aukštos Kokybės】💋Neon naktį ženklai yra neperleidžiama ir kietas liesti, jų šviesos pralaidumas yra labai stiprus.

💋【Įsižiebti Savo Šalies ir Kambario】💋Led šviesos ženklas yra fantastinis sienos papuošalai jūsų vestuvių,bachelorette, Dalyvavimo šalies arba miegamasis,sienos,butas,namas, baras, viešbutis, grožio salonas ar kitų patalpų lauko scenos.Šviesos ženklas sukuria unikalią atmosferą, kad jūsų šalis arba kambaryje

Sertifikavimo CE, EMS, RoHS
funkcija 1 Miegamojo sienų apdaila
Kilmės Žemyninė Kinija
Savybės Grožio Salonas neon
2 funkcija šalis dekoro neoninės šviesos
funkcija 8 neono ženklais už kambario sienų
funkcija 5 Neoninės šviesos
Prašymas Komercinės, Patalpų, Lauko, Profesionalus
funkcija 10 vestuvės, gimtadienis vedybomis
3 funkcija Neoninės Šviesos Ženklas
Prekės Pavadinimas DUTRIEUX
Powered Baterijos arba USB Power
Modelio Numeris Ženklas lempos
funkcija 9 neonas ženklai kambario apdaila
funkcija 6 miegamojo puošmena
funkcija 7 neon sienos ženklai
4 funkcija led ženklas
Elemento Tipas Neoninės Lemputės

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *