Byla Dėl "Samsung" Galaxy " Z Sulenkite 5 Z 4 Kartus Z 3 Kartus Anglies Pluošto Modelis Ultra Plonas Apsaugos Mobilųjį Telefoną Padengti ZFold 5

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€11.76 €8.23
  • Sku. d83790
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Byla Dėl "Samsung" Galaxy " Z Sulenkite 5 Z 4 Kartus Z 3 Kartus Anglies Pluošto Modelis Ultra Plonas Apsaugos Mobilųjį Telefoną Padengti ZFold 5 Funkcija

Šis produktas yra tik atskirą mobiliojo telefono apsaugos atveju, atminkite! ! !

●100% brand new ir aukštos kokybės.

●Pristatome aptakus ir sudėtingų "Z Fold5 Anglies Pluošto Modelis Ultra Plonas Atveju" – konspektas stilių ir apsaugą jūsų "Samsung" Galaxy " Z Sulenkite 5, Z 4 Kartus, ir Z 3 Kartus!

●Patirtis puikus sintezės modernus dizainas ir patikima apsauga su šio ultra-plonas atveju, kruopščiai sukurtas, kad tilptų vėliau kaip iki Z Kartus modeliai.Aprėpti šiuolaikinio skundą anglies pluošto modelius, kad trykšti oro prabanga ir elegancija.

●Meistriškai tiksliai ir naudojant aukštos kokybės medžiagas, šiuo atveju siūlo patikimą apsaugą nuo kasdienio įbrėžimų ir šalutinis poveikis, užtikrinti savo Z Kartus išlieka nepriekaištinga ir gerai išsilaikęs.Plonas profilis, gerina natūralią sleekness jūsų prietaiso nepridedant jokių nereikalingų urmu.

●Skirtas žavėti, anglies pluošto raštas prideda touch sudėtingumo jūsų Z Kartus, todėl išsiskirti iš minios.Pakelti savo stilių ir pademonstruoti savo atidesni skonis su šiuo rafinuoto mobilųjį telefoną padengti.

●Bet tai dar ne viskas – ultra-plonas dizainas išlaiko Z Kartus tai plonas siluetas, todėl yra džiaugsmas, valdyti ir naudoti.Slydimo jį be vargo į savo kišenėje ar rankinėje, be kompromisų dėl patogumo.

●Mėgautis puikiai dera elegancija ir apsauga su mūsų Z Fold5 Anglies Pluošto Modelis Ultra Plonas Atveju.Atnaujinti savo telefono stilių dalmuo, užtikrinant jos ilgalaikį grožį.Padaryti drąsus pareiškimas su savo Z Kartus šiandien!

Apie laivybos:

1,Mes laivas iš Kinijos, pristatymas paprastai trunka 8-15 dienų.

2,Užsakymo atšaukimas nėra palaikomas, kai užsakymas buvo vežamos.

3,atidžiai patikrinkite, ar jūsų adresas ir telefono numeris yra teisingas, prieš pateikiant užsakymą, nes kai užsakymas pateikiamas mes negalėsime pakeisti adresą ir telefono numerį, prašome suprasti, ir ačiū už jūsų bendradarbiavimą

Patarimai: Jei jums gauna skaldytų arba jie su trūkumais Atveju, prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes susidoroti su savo problema iš karto.Prašome nepalikite neigiamas peržiūra nepranešęs mus pirmą kartą.Gauti savo mėgstamus produktus, prašome pateikti mums [5-žvaigždučių apžvalga + nuotraukos]!labai ačiū!

Dizainas Paprastas
Savybės Anti-Scratch, Apsauga nuo dulkių, Neslidžia
Suderinamos Prekės "Samsung"
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *