5L Namų Virtuvės mėsmalė, Nerūdijančio Plieno Ašmenys Galingas Daržovių, Vaisių Smulkintuvas Faršą Česnakai Elektros Gaminimo Mašina

(2)
Prieinamumas: Sandėlyje
€486.46 €238.82
  • Žymos: virtuvės mėsmalė
  • Sku. d113179
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Mieli draugai, prašome būtinai perskaitykite instrukciją prieš įsigydami ar naudodami:

① Maisto įdėti į dubenėlį, įdėti šiek tiek daugiau nei pusę, nedėkite maisto į dubenėlį pilna.Jei maistas yra įdėti per visą, mašina yra lengva perkrovos per sunkus, variklis negali atlikti.

② 5-10 sekundžių paspauskite paleidimo jungiklį, nereikia laikyti nuspaudus ilgai, lengva mašina karšta.Jei mašina sustoja arba dūmų, yra perkaitimo apsauga, normalus reiškinys, prašome dar kartą paspauskite.Palaukite, kol mašina atvėsti, 2-3 valandas prieš naudojant jį.

③ Turi atsiminti, kad negalima paspauskite mygtuką pradėti ilgą laiką, nėra paspauskite du mygtukus kartu, lengva sugadinti!

Dėl nerūdijančio plieno kvapas likutis:

Nerūdijančio plieno dubuo, pradžioje naudojimas yra kvapas, kad yra normalus rūdžių kvapas.Nerūdijančio plieno gamykloje paviršiaus sudaro dangą, bus skonis, reikia pašalinti skonio prieš naudojimą, taip, kad nedarytų įtakos skonio maisto.

Yra du būdai, kaip pašalinti: pirmasis-šepetys puodelis gera, užpilkite sūrymu, purtyti taurės keletą kartų, ir tada tegul jis sėdi už kelių valandų.Nepamirškite įjungti taurės aukštyn kojom viduryje, taip, kad sūrus vanduo gali sugerti visą taurė vieną kartą, ir, galiausiai, nuplaukite jį gerai.Antrasis-su arbatos maišelius į švarią taurę, juodosios arbatos maišeliai, žalioji arbata, arbata valyti, pašalinti kvapas.

Pagaliau, ačiū už jūsų paramą parduotuvėje, jei mašina turi problemų, būtinai susisiekite su manimi susidoroti su savo po-pardavimo klausimais, jei jūs neturite pasakyti man, tik paminėti ginčus ar blogų atsiliepimų, aš negaliu koja kojon su problema.Jei turite kokių nors problemų su savo mašina, galite susisiekti su manimi, jei jums nereikia susisiekti su manimi, tik duoti blogas peržiūros leiskite man labai bejėgis ir bejėgis.Taigi, šiame procese, naudojant visus klausimus galima rasti klientų aptarnavimo, man bus labai aktyvus, susijusius su grąža arba grąžinamosios išmokos arba pateikti veiksmingus sprendimus už savo paslaugas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Patarimai:

1. Spalvų ir stilių, nemokami konversijos kištukas yra atsitiktiniai

2. Patikrinkite, ar teisingai prijungti tipo jums reikia prieš mokėjimą.Mes išsiųsti prekes pagal kištuko tipas jūsų užsakymą, ir nebus, kad antrinės patvirtinimą su jūsų šalyje.

3. Mes negalime priimti grąžinamosios išmokos už iškėlė ginčai dėl blogo kištuko tipas.

4. Platformos laikinai nepalaiko plug tipų, išskyrus tuos, pažymėtos, pvz., trys apvalių skylių kaiščius Šveicarijoje ir Italijoje.Jei reikia, galite eiti į parduotuvę ir pirkti ją atskirai.

5. Tai labai ekonomiška pirkti šį produktą.Nepriklausoma konversijos prijungti, taip pat gali būti naudojami kiti prietaisai namuose

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas DUTRIEUX
Naudoti Šeima
Korpuso Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Galia (W) 500w
Greičių skaičius 1 greitis

2 Atsiliepimai Šį Produktą

  1. Klientas - 2023-08-24

    Tai šiek tiek hubby.

  2. Klientas - 2023-08-31

    Silikono ant dangtelio gali tinkamai blokuoti aplinkinių linija Tai tik apie valinas, todėl apie uždarykite. Net jei aš jį per pusę Kai maišytuvas visi pasirodo ir mirksi. Dangtelis silikono turėtų būti papildytas Aš naudoju jį grąžinti.

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *