Stalas, Ventiliatorius USB Ventiliatorius Su Baterija 3Speeds Smulkaus Ramioje 360° Sukimosi Nešiojamų Vasarą Oro Aušintuvo Home Office Kempingas Gerbėjai

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€75.47 €33.96
  • Sku. d114879
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

PRODUKTŲ EKRANAS --> PRODUKTŲ APRAŠYMAS -->

Funkcija:

*【Aukštos Kokybės Super Silent】 Stalas, ventiliatorius usb yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS su sutirštės korpusas, sklandžiai kraštai, stilingas ir patvarus, bekvapis ir saugus.Stalas, ventiliatorius silent jus cool ilgą laiką ir gamina minimalus triukšmo (tarp 20-30 decibelų), todėl jums nereikės būti išsiblaškęs dirbant, skaitant ar atsipalaiduoti.

*【2 Būdais elektros Energijos Tiekimo】nešiojamų ventiliatorius įkrovimo maitina daugkartinio įkrovimo baterija ir 1,5 m, USB kabelis, kuris gali būti prijungtas prie bet kokio įrenginio su USB prievadas, pvz., Vnt./nešiojamieji kompiuteriai, vairo bankai, AC adapteriai, automobilių įkrovikliai ir kitų USB-leido maitinimo šaltiniai yra visi suderinami.Mini ventiliatorius usb, gali būti naudojamos tiek patalpose, tiek lauke. (Pastaba: Thi s usb ventiliatorius darbalaukio apima 2000mAh bateriją, Įkraunamą).

*【3 Reguliuojamo Greičio Režimai】mažų gerbėjų funkcijų, stilingas jutiklinį jungiklį.Tiesiog paspauskite palieskite mygtuką ant ventiliatoriaus jungiklis tarp mažo, vidutinio ir didelio greičio.Pasiekti savo įvairių aušinimo poreikius.Priekinė ventiliatorius gali būti pašalintas lengva valyti ventiliatoriaus interjero.

*【360° Sukimosi & Stabilumo】Šioje lentelėje ventiliatorius gali suktis 360 laipsnių siųsti oro norima kryptimi, leidžia atvėsti greitai ir jaustis cool.Įkrovimo ventiliatorius nešiojamų turi neslidžiais silikono pagrindo apačioje, padeda sumažinti vibraciją ir padidina trintį, užtikrinti stabilumą ir užkirsti kelią ventiliatorius nuo slydimo, net dirbant dideliu greičiu.

*【Nešiojamų Mažas Ventiliatorius】ramioje asmens ventiliatorius yra mažas (17.5 x 16 x 9cm) ir subtilus, lengvai tilptų į kišenę.Svoris (430g), lengvumo ir erdvės taupymo.Ši baterija valdomas ventiliatorius yra puikus biuro, miegamojo, poilsio, namų, bibliotekos, kempingas, kelionės ir kt.Mini stalas, ventiliatorius bus puikus vasaros dovanos.

Informacija:

*Medžiaga:pvc

*Spalva:mėlyna

*Dydis:160*100*173mm (kaip parodyta paveikslėlyje)

Maitinimas: USB įkrovimo modelį (įmontuota baterija, gali saugoti elektros energijos, gali būti naudojami be prijungti)

*Baterijos talpa: 2000ml(18650)

*Vėjo greitis: 3 pavara

*Stilius: 360 ° rotacija

Pakuotės Turinys:

1 * Stalinis ventiliatorius

1 * USB

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.* IŠSAMIAI RODYTI --> LAIVYBOS -->

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *