Vaikų Regėjimo Tvarkaraštį, Kalendoriaus Diagramos Autizmo Mokymosi Medžiaga Vaikams, Vaizdo Elgesio Įrankis Montessori Švietimo Žaislai

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€27.24 €12.26
  • Sku. d140581
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Aprašymas:

Vaizdo Grafikas yra puikus įrankis, kad padėtų jums geriau suprasti savo kasdieninę veiklą ir planuoti į priekį.Jis pasižymi aiškiai šriftai mėnesio vaizdą ir aukštos kokybės medžiagos, kuri yra patvarus ir lengva valyti.Jis idealiai tinka mokyklose ar namuose.

Specifikacija:

Medžiaga: matinio audinio

Gaminio dydis: apie 11.93*32.68 į/30.3*83cm

Vaizdo grafikas yra pagamintas iš aukštos kokybės matinio audinio, su 118 kortelės (įskaitant metai, mėnuo ir diena), ir 120 apvalių lipdukų.Tvarkaraštis kortelės gali būti perkeltas ir klijavo, kiek reikia, ir gali būti pakabinti bet kur ant sienos.Galima kabinti horizontaliai arba sulankstyti į trikampį ir padėtos ant stalo.Skatinti vaikus atlikti savo kasdienes užduotis ir pareigas, nepriklausomai, be pastovios žodinio priminimus.Motyvuoti vaikai palaikyti tvarką ir kurti savarankiškai drausmės ir linksmai.

Pakavimo Sąrašas:

1*vaizdo grafiką kalendorius

118 korteles

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patraukli Išvaizda: Šis vaizdo grafiką vaikai turi žavinga atrodo su ryškiomis spalvomis, trapumą šriftų ir tvirtas medžiagas, kad bus atkreipti žmonių interesus ir padėti jiems valdant savo užduotis ir darbus.

2.Intuityvus Kasdien Planuotojas: Tai regėjimo tvarkaraštis leidžia jums pamatyti, kas mėnesį peržiūrėti ir išsamų vaizdą, už kiekvieną dieną, su konkretus laikas ir turinys.Ji padeda savo vaikams geriau planuoti savo veiklą ir sekite aiški ir glausta diagramos.

3.Plėtoti Vaikų savarankiškumas: Mūsų vaikai, rutina diagramos rodo savo vaikams būdas mokytis ir baigti kasdienes užduotis užtikrintai.Ji veda juos į atitinkantys skirtingus mokymosi ir gyvenamąją aplinką, tobulinti jų savarankiškumą ir nepriklausomybę.

4.Patvarus ir Daugkartinio naudojimo: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, kuri nėra lengvai pažeisti, šis mažylis vaizdo tvarkaraštis gali trukti ilgą laiką ir gali būti naudojamas pakartotinai.

5.Keli Naudoja: Šis mažylis tvarkaraštis žemėlapis gali padėti jiems geriau organizuoti savo laiką ir veiklą, ypač tiems, kuriems reikia skirti ypatingą dėmesį.Ji gali būti naudojama mokyklose, namuose, ligoninėse ir kitose vietose, visų amžiaus grupių žmonių.

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris Vaizdo Grafiką Kalendorius

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *