Bike, "Bluetooth" Stacionarių Dviračiu Namo, magnetinio Pasipriešinimo/Automatinis Atsparumas, Patalpų Dviračių Nuoma su 330lbs/350lbs W

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€2 648.12 €2 039.05
  • Sku. d142887
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Treniruoklio TT: Puikus Derinys Stiliaus ir Funkcija.

Nemokama Narystė Įtraukta: Atnaujinti savo treniruotės įprastas Narystės kartu su šio treniruoklio.Prieiga nemokama sporto kursus ir sinchronizuoti savo realaus laiko treniruotės duomenis asmeninį naudojimosi patirtį.Rinktis iš kelių intensyvumo programos, kurios sujungti vaizdingas maršrutus ir aukšto intensyvumo riebalų deginimo treniruotes, skirta padėti jums pasiekti savo tinkamumą tikslų greičiau.

Sunkiųjų Plieno Smagratis: A lygesnė ir labiau stabili važiuoti.Su 35 kg smagračio ir sunkiųjų plieno rėmas, unikalų V formos atgal vamzdelis užtikrina didesnį stabilumą, nei kitų tipiškų treniruotės dviračiai, užtikrinti nuoseklų ir veiksmingą treniruotės kiekvieną kartą.

Pritaikoma Jūsų patogumui-Kad jūsų treniruotės patogiau ir asmeniniams su TT treniruoklio.Dviratis yra skirtas visiems, kurių aukštis asortimentas 4\\'9\\'\\'-6\\'3\\'\\'.Featuring 2-way reguliuojami neslidžios rankenos(aukštis: 41.7-46.1 colių) ir 4-way minkšta sėdynė(aukštis: 32.5-41.9 colių) su multi-padėties reguliavimo, jūs galite lengvai pritaikyti dviratį, kad tilptų savo unikalų kūno ir treniruotės pageidavimus.

Lengva Surinkti: Surinkimas yra paprastas dalykas tiems, 80% iš anksto surinkimas gali jums sutaupyti daugiau laiko, leis jums patirti TT treniruoklio greičiau.

Tyliai ir Sklandžiai: sūkurinės ratai sistema yra varomas diržinė pavara, kurios funkcijos belaipsnis atsparumas sklandžiai ir ramiai važinėti.

Pastaba: Nėra ekranas yra įtrauktas.Maksimalus vartotojo svoris: 330lbs.Gaminio Matmenys: 43.2 L x 21.7 x 41.7 H | Sėdynės matmenys: 10L x 6,3 M x 3.7 H | Produkto svoris: 78 kg

Rūpesčių Garantija: Visi mūsų produktai ateina su vienerių metų, gamintojas\\ \ 's garantija.Jei jums kyla kokių nors problemų dėl kokybės, kurios yra mūsų pareiga, Prašome susisiekti su mumis, mūsų komanda yra visuomet prieinama, siekiant padėti jums nedelsiant.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *