Kelias Eina Vis Dėl: Vasaros Lipdukas Nešiojamas Dekoras Miegamasis Automobilių Mielas Animacinių filmų Menas Mados Visuomenės Lagaminas

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€32.99 €16.49
  • Sku. d146828
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Universalumas: Lipdukai yra neįtikėtinai universalus ir gali būti naudojamas įvairiems tikslams, iš dekoravimo nešiojamieji kompiuteriai ir nešiojamieji kompiuteriai, su kuriais galite paįvairinti vandens buteliai, ir automobiliai.Jie taip pat gali būti naudojami kaip atlygis ar paskatas vaikais arba reklaminiams objektams, įmonėms.

Customizability : Lipdukai gali būti pritaikytos, kad atitiktų bet kokio stiliaus ir dizaino.Ar norite paprastas monograma ar sudėtingas iliustracijas, yra lipdukas variantų, kad atitiktų jūsų poreikius.

Kad didžiulis pareiškimą be užima per daug vietos.Puikiai tinka vandens buteliai, ir dar daugiau!Būti meno, išreikšti tikėjimo, arba tiesiog būti žaismingas.Ką jūs norite pasakyti, kad ji klijuoti su die cut lipdukai, kurie dalijasi savo foto, pranešimą ar meno kūrinį, į didelį kelią.

Ilgaamžiškumas: Dauguma lipdukai yra pagaminti su patvarių medžiagų, kurios gali atlaikyti reguliariai dėvėjimosi ir plyšimo.Jie taip pat paprastai atsparus vandeniui, todėl jie idealiai tinka naudoti lauko sąlygomis.

Collectability: kai kurie žmonės, rinkti lipdukus yra hobis.Lipdukai gali būti parduodami ir surinkti, kad jie taptų įdomus ir interaktyvios būdas sujungti su kitais, kurie turi panašių interesų.

Pakuotė Taip
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *