USB Hub 3.0 5-in-1 USB C Uosto Su Galios Tiekimo 5Gbps USB 3.0 Didelio Greičio USB prailginimo KOMPIUTERIO, Nešiojamojo kompiuterio Flash Drive Disk

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€114.45 €57.22
  • Sku. d16211
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Aprašymas:

Išplėskite savo USB galimybes su mūsų Didelės Spartos Duomenų centro!Featuring 4 port USB hub, mūsų koncentratorius yra puikus nešiojamiems kompiuteriams.Mėgaukitės laisvai naudojant patirtis plug and play dizainas.Atsisveikinti su nelinksma ryšiai ir sveiki patogumui su savo USB expander centru.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: USB C-4-port USB 3.0 hub

USB sąsaja: USB 3.0 x 4

USB C sąsaja: DC5W maitinimo šaltinis

Kabelio ilgis: 135mm (įskaitant jungtis)

Produktų Sąrašas:

USB 3.0 hub x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Ultra-high Speed Transfer: Patirtis itin spartų veikimą su mūsų USB 3.0 hub, giriasi nuosekliai 5Gbps perdavimo spartą, kuri yra 10 kartų greitesnė už USB 2.0. Mėgaukitės stabilios ir patikimos jungtys, skirtos momentinių failų perdavimui ir HD filmų transliacijos.

2.Išplėstos Prietaiso Suderinamumas: Šis 4-Port USB hub ateina su 1-drag-4 pertvarų, leidžia jums prijungti U diską, pelę, klaviatūrą, ir standžiojo disko visus iš karto.Su 4 didelės spartos duomenų perdavimo jungtys, mėgautis sklandžiai ir greitai dėžė, pagerinti savo darbo našumą.

3.Galia Pristatymas: Ši USB 3.0 hub, USB, c įkrovimo jungtį, gali suteikti nuoseklus galios didelės galios prietaisų, tokių kaip mobilieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai, ir tt, nesirūpindami dėl nepakankamo maitinimo.

4.Stabilus ir Saugus: aukštos kokybės lustas, šį USB multiport adapteris leidžia laisvai naudojant patirtis, be jokios gaišaties ar užšaldyti.Ji taip pat užtikrina stabilų ir saugų duomenų perdavimo, apsaugos jūsų duomenų saugumą ir stabilumą.

5.Platus Suderinamumas: Prijunkite dauguma iš jūsų USB prietaisai prie jūsų kompiuterio ar nešiojamojo KOMPIUTERIO be jokio vargo su šiuo USB expander centru.Iš XPS mobile HDD, jos universalios suderinamumas užtikrina plug and play patogumui nereikalaujant jokių tvarkyklių.

Sąsajos Tipas USB 2.0
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris USB 3.0 HUB
Uostai 1
Standartas USB 2.0
Pakuotė Taip
Pareigos VGA
Prekės Pavadinimas viugreum

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *