NAUJAS Universalus Gyvis Automobilinis Telefono Laikiklis 360° priekinio Stiklo Automobilio prietaisų Skydelyje Mobiliojo ryšio Atramos už 4.0-6 Colių išmaniaisiais telefonais

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€11.00 €6.61
  • Sku. d165536
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Gyvis Automobilinis Telefono Laikiklis 360°Reguliuojamas Mobiliojo ryšio Stovėti Išmaniojo telefono GPS palaikymu prietaisų Skydelio dėtuvė mobiliųjų Telefonų Kalno Svorio Navigacijos Laikiklis 4.0-6 colių Telefonai

Ypatybė:

1. Anglies pluošto medžiagą.Anglies pluošto tekstūra laikiklis turi geras atsparumo smūgiams, plonos tekstūros ir sluoksnių, tvirtos trimatis prasme, ir ryškių spalvų.Dėvėjimuisi atsparios be blogio mašina, praktinių tekstūros, labiau atitinkančią automobilį

2. Jis gali laisvai suktis 360°kampu.Nemokamai padarinių, patogiau vairavimo operacijos; apversti ir atgal, 240° galima laisvai ir lanksčiai pritaikoma tinkamas kampas 240° flip platesnė vizija, konsolė palaiko nemokamai apversti.

3. Nano siurbimo taurės, super siurbimo.Lanksti siurbimo taurės negali būti išmesti, ji yra stabili ir patikima.

4. Dvigubas sutvirtinimas, adsorbcija yra labiau stabilus.Įrengta išsiplėtusios siurbtuką ir mechaniniai slėgio vožtuvas, super apkrovos, nebijo smūgių.

5. Gali būti naudojamas kelis kartus.Stiprus nelankstumą, jokių ženklų, jokios žalos automobiliui.Nano-silicio lipni siurbimo taurės, siurbimo vis dar stiprus, po valymo.

6. Pastovaus.Mechaninė principas, svorio centras yra labiau stabilus.Prisitaikyti prie įvairių kelių smūgių, vairavimas be slėgio.

7. Stipraus suveržimo rankos.Anti-shock") ir anti-praliejimo, prisitaikyti prie įvairių iškilimų kelių ruožų, ir ratai be spaudimo.Įrašą rankos ir atgal yra įrengta su silikono apsauga, kuris yra atsparus smūgiams ir neleidžia pažeisti prietaisą.

8. Universalus mobiliojo telefono.Naudojamos bendrojo Lavinimo modeliai su stipriais suderinamumo, tinka 4-6 colių mobiliuosius telefonus, patenkinti daugiau reikalavimų.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Automobilių Mount

Gaminio medžiaga: ABS+anglies pluošto

Produkto spalva: Juoda, Mėlyna (pasirinktinai)

Taikoma vieta: konsolė, priekinio stiklo

Rankos atidarymo dydis: apie 50mm-91mm/1.97-3.58 colių

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Mode# W2301088
Vežimas Vienas Gabalas
Įkroviklis No
Svoris ~200g
Kilmės Žemyninė Kinija
Savybės Tingus Laikiklis
Prekės Pavadinimas QINTENG
Produktas automobilių mount

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *