Prekinis, Galinis Stiklo Kreko Remonto Komplektas Priekinio, Galinio Stiklo Remonto Komplektas Nulio Chip Įtrūkimų Remonto Komplektas Priekinio, Galinio Stiklo Remontas Derva Greitai Nustatyti Remontas Už

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€1.20 €0.55
  • Sku. d173998
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Aprašymas:

Profesionalus remontas, įtrūkimų/fragmentai ant priekinio stiklo nemaišant.Šios pažangios formulės gali padėti jums sumažinti išvaizda, norėdami gauti geriau remontas poveikį.Prekinis, galinis stiklo Remontas Dervos apsaugo nuo mikrobų plitimo bei atkuria stiklai patinka-naujų sąlygų.Išlaikyti ilgalaikius priežiūros rezultatus.Sutaupyti laiko ir pinigų, kartu su gydant žibintai, leis pasiekti geresnių remonto rezultatų.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Priekinio Stiklo Remonto Komplektas

Talpa: 30ml

Pakavimo Sąrašas:

1*Langų Skystis

arba

1*Langų Skystis

1*Skustuvo Ašmenimis

3*Gydant Filmas

Pastaba:

1. Kai sugadintas, prašome padengti srityje su aiškiai juosta išvengti drėgmės ir purvo patekimo į pažeistas plotas.

2. Žala turi būti kuo greičiau suremontuoti, siekiant užkirsti kelią mažų plyšių plitimas.

3. Idealus temperatūros yra nuo 60 iki 90 laipsnių (15 32 laipsnių Celsijaus).Jei neturite UV lempa, prašome atlikti techninės priežiūros darbai saulėje.

4. Paviršius turi būti išplauti ir išdžiovinti teisingos priežiūros.

5. Jei jums nereikia naudoti klijų, saugokite klijai.

6. Svarbu!Siekiant sumažinti rizika dėl sąlyčio su oda ir akimis, saugos akiniai ir pirštinės turėtų būti mūvimos, naudojant šį produktą.

7. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

8. Dėl vadovo matavimo, produktas turi tam tikrą dydį toleranciją.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Teigiamas Poveikis : Kaip rūšies Automobilių Stiklų Remonto Komplektas, ji turi geras remontas poveikį ir įsiskverbti į pažeistas paviršius iš stiklo, greitai ir lengvai taisyti mažų įtrūkimų ir žetonų.

2.Pinigų Taupymo: prekinis, galinis Stiklo Remontas Dervos apsaugo nuo mikrobų plitimo bei atkuria stiklai patinka-naujų sąlygų.Išlaikyti ilgalaikius priežiūros rezultatus.Sutaupyti laiko ir pinigų, kartu su gydant žibintai, leis pasiekti geresnių remonto rezultatų.

3.Taikymo sritis: Automobilių Stiklo Remonto Komplektas tinka mažų lustai, buliaus akis, voratinkliai, žvaigždės, half-moon crescents, įtrūkimų iki 12"/30cm apskrito žalą ir sukamaisiais žalą iki 1" skersmens.

4.Paprastas Naudojimas: žingsniai yra labai paprasta, pirma, švarus ir sausas, priekinio stiklo paviršiaus.Pirmyn, dervos, yra išstumta į tarpą, ant vytinto filmas, tada greitai džiovinti, ir galiausiai likę derva yra nugrandyti su mentele.

5.Priminimas: Vengti patekimo ant odos ir į akis. 1. Patekus į akis, gausiai praplaukite vandeniu 15 minučių ir kreiptis medicinos dėmesio. 2. Patekus ant odos, kruopščiai nuplaukite su muilu ir vandeniu.Prarijus, pasikonsultuoti su gydytoju.

Prekės Tomas 30ml
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris Automobilių Stiklo Remonto Komplektas

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *