ADMT-200S 5M...100M... 200M 3D Aukštos Kokybės požeminio Vandens Jutiklis/ Geofizikos Įranga pardavimui

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€1 772.42
  • Žymos: požeminių vandens
  • Sku. d175556
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

200m gylio 3D mobiliojo telefono APP " mapping Aukštos kokybės

Gruntinio vandens detektorius geofizikos įranga

Produkto Aprašymas

ADMT-200S Aukštos Kokybės Vandens ieškiklio Funkcija Nešiojamą Tyrimo Priemonė geofizikos įranga pardavimui

ADMT-200S 200m Mobiliojo telefono 200m Gylio žemės, vandens jutiklis yra pirmasis pasaulyje Interneto Dalykų priemonė, kuri yra sukurta kartu su mūsų Guilin Technologijų Hidrogeologinių Tyrimų Institutas.Remiantis daugiau nei 40 metų R&D projektavimo ir tyrinėjimo, mobiliojo telefono vandens detektorius suprasti, kad technologija, galite naudoti mobilųjį telefoną ar " tablet PC atlikti sudėtingas duomenų skaičiavimas, tada grafikai bus automatinis formos, parduotuvės, į debesis, ir jūs galite susisiekti su ekspertų, konsultantų linija apie savo grafikus.

Be to, jei naudojate mūsų zondai išmatuoti, tada galite belaidžiu būdu nustatyti.Jis naudoja mobiliojo telefono "Bluetooth", kad galėtumėte susisiekti.Ir "MN input", galite naudoti tradicinę MN kabelinių linijų arba belaidžių jutiklių matuoti.

Jei su belaidžių jutiklių, jūs neturite, kabelių ir gali tik priemonė pėsčiomis ir stop, be USB diską, nustatymo mygtuką.Automatcally žemėlapių, mobiliųjų telefonų, bendravimo su ekspertų konsultantų internete, įkelti duomenis į debesis ir laikyti cpermanently.

Prekės Informacija Rodo

ADMT-200S Aukštos Kokybės Vandens ieškiklio Funkcija Nešiojamą Tyrimo Priemonė geofizikos įrangos pardavimui:

- Tikslios skirtumas tarp rūšių tikslų Atvaizdavimas admt 200m požeminio vandens paieška mašina ir Mano Detektorius

- Mechaninė konstrukcija, kuri yra moderni ir puikiai, suteiks jums tiesiog nešioti prietaiso be reikalo, daug žmonių jį naudoti.

- Gylis nuo 0 metrų, 200 metrų portableMapping admt 200m požeminio vandens paieška mašina ir Mano Detektorius

- Prietaisas veikia pirminės baterijos galimybė iš 12-voltų galėtų dirbti 12 valandų

Ekrano paaiškinti galios lygį, baterijos.

- Pažangiausias technologijas, Grandinės ir chip dizaino nešiojamasis Mapping admt 200m požeminio vandens paieška mašina ir Mano Detektorius

- Trys metų garantija nešiojamų Mapping admt 200m požeminio vandens paieška mašina ir Mano Detektorius Gaminio Parametrai

Panašūs modeliai su skirtingų gylis ADMT-200S Aukštos Kokybės Vandens ieškiklio Funkcija Nešiojamą Tyrimo Priemonė geofizikos įrangos pardavimui :

Belaidis jutiklis zondai, galite pridėti įvairių gylis:

Pagrindinės savybės ADMT-200S Aukštos Kokybės Vandens ieškiklio Funkcija Nešiojamą Tyrimo Priemonė geofizikos įrangos pardavimui :

1. Automatiškai formavimo grafikai: Matavimo mobiliuoju telefonu ir automatiškai formavimo grafikai po padaryta.

2. Nemokamai kabelis: Matavimo pėsčiomis ir sustoti , ir gali naudotis bevieliame zondai išspręsti kabelių problemų.

3. Internete Trumpąją Ekspertai komunikacijos: Jūs galite tiesiogiai susisiekti su mūsų internetinėje ekspertai pataria mobilųjį telefoną APP, įkelti nuotraukų, vaizdo, momentiniai duomenys, poveikis grafikų ir pan bendrauti internetu.

4. Be USB diską: Duomenys tiesiogiai saugomas mobilųjį telefoną, ar įkelti į debesis visam laikui parduotuvė arba atsisiųsti į kompiuterį.

5. Nepriklausomai Pasirinkti Ekrano dydis: ekrano dydis ir galimybes mobilųjį telefoną ar "tablet PC" veiklos yra atnaujinti jūsų pačių.Kokio dydžio savo mobiliųjų telefonų ar tablet PC yra, kokia patirtis ekrane jūs galite gauti (5", 6", 8", 10" ir pan.) turite).

6. Daugiau pagrįstų Duomenų Apdorojimas: Stiprinti funkcija "Lauko Šaltinis Pakeisti" (Patento numeris 201310205318.9).Šis projektas taip pat gavo daugiau nei 20 patentų, išradimų.

Įmonės Informacija

Produktų Katalogas

Pakavimas Ir Pristatymas

DUK

Q:Kas yra "Vieno langelio" paslauga?

A:Mes gaminame žvalgymo priemonė, tirti mašina.Ir mes taip pat galėtume pateikti jums analizuoti priemonė, Rūdų sodrinimo įrangą.Galite įsigyti visi susiję įrenginiai ir priedai iš jav.

Q:Kaip nustatyti kad?

1. Pabrėžiama, kad:

Galite kreiptis Ponia Paryžiaus tango.ji mes su jumis bendrauti laiku ir jums žinoti, kad duomenys pabrėžti.

2. Online:

Jūs galite nustatyti jūsų užsakymą tiesiai ant alibaba.Jie bus garantuoti jums visą verslo procesą su Prekybos Draudimo.Tiesiog spustelėkite "Pradėti Tvarka", pradėkime mūsų bendradarbiavimą!

Q:ar sunku dirbti?

A:priemonė yra lengva valdyti, galime pasidalinti, kaip-į vaizdo įrašą su jumis ir mes išsiųsime jums išsamią naudojimo vadove.el. paštu.Jei turite kai kurių pagrindu operacinę, paprastai ją tik reikia 2hour jį valdyti.

Q:Koks tavo pristatymo uosto?

A:Šanchajus ar kitų pagrindinis uostas, Kinija.

Q:Kas yra jūsų pakavimo?

A:Aliuminio specializuota langelį arba dėžutėje.

Q:Ar mes vieta OEM užsakymus?

A:Taip, OEM užsakymai yra priimtinas, Mes galime gaminti mašinas pagal jūsų reikalavimus:pavyzdžiui, dizainas, logotipas, spalvos, medžiagos ar prekės ženklo informacijos.

Q:Ar mašinos turi garantiniam laikotarpiui?

A:Taip, mūsų vandens jutiklis su vienų metų garantijos galiojimo laikotarpiui pagrindinės dalys, greitas dalys yra pašalinti.

Q:1 metai techninės Priežiūros?

A:Per 7 dienas po pardavimo, jei mūsų produktai negali būti naudojami, nes kokybės problema, pažadame, kad jie galėtų būti retuned, pakeisti ir jų garantijos laikotarpis yra 6 mėnesiai.

Q: QEM paslauga?

A:sąrankos savo tikrąsias sąlygas.Susisiekite su manimi

JEI jūs turite kitą gylis ADMT-200S Aukštos Kokybės Vandens ieškiklio Funkcija Nešiojamą Tyrimo Priemonė geofizikos įrangos pardavimas , pls susisiekti su manimi

Modelio Numeris ADMT-200S
Kilmės Žemyninė Kinija
Svoris 7KG
Ekranas Mobilųjį Telefoną arba planšetinį kompiuterį
Įėjimo pilnutinė varža ≥10MΩ
Prekės Pavadinimas LG
Grafikas 2D/3D
Tomas 18.6*14.8*8cm
Raktiniai Žodžiai seklių gruntinio vandens detektorius, Požeminių Vandens Detektorius
Energijos suvartojimas 230mA
Kilmės Vieta Kinija
Aptikimo gylis 200M
Rezoliucija 0,5 mv
Produkto pavadinimas Požeminių Vandens Jutiklis/ Geofizikos Įranga

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *