Rankų Darbo Triušis Žindukas Įrašą Granulių Manekeno Įrašą Teether Žaislas Kūdikio Burnos Priežiūros Gaminiai

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€9.79 €4.90
  • Sku. d178426
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Savybės:

OOTDTY

Kūdikio Žindukas Įrašą: kūdikio žindukas įrašą matomas su medvilnės nėrimo rabbit & karoliukai, klasės medžiagos, saugos gerai apsaugoti kūdikio burnos sveiki, įrašą, lengva į fiksuotojo ir neleisti žindukas, teether, seilėtekis-seilinukai prarastas arba numeskite ant grindų, virvelę įrašą galite susieti su kūdikių teethers ir pacifiers lengvai.

Pasirinkta Medžiaga: Pagaminti kvalifikuotų aplinkosaugos ir medvilnės medžiagos, ekologiška ir netoksiška spausdinimas, saugos ir sveikatos, jaučiasi užtikrinti dėl kūdikių kramtyti.

Universalus Teether Clip: žindukas įrašą, taip pat galite naudoti šuniukų kramtyti žaislas & soother įrašą, elegantiškas rankų darbo nėriniais Triušis, be šerpetų ir apsaugoti kūdikio rankytę & burnos draugiškas, nešiojamų ilgio kelią vyniojimo arba sukelti unsafety rizikos .

Lengva Valyti: kūdikio žindukas įrašą galima lengvai valyti rankomis plauti, siekiant užkirsti kelią pelėsių, prašome įsitikinkite, kad oro išdžiūti prieš, naudojimo ar laikymo.

Puiki Dovana: žindukas įrašą tinka kūdikiams asshower dovana, gerai organizuota jų manekenas, soother, žindukas, droolingbib, slaugos spenelių, teether ir gali būti lovelę & vežimėliais dekoracijas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Medvilnė,

Produkto Matmenys: apytiksl. 29cm/11.41 colių

Stiliaus Variantas: 029/122/145/258/296/569/636/647/818/1257

Komplektą Sudaro:

1 x Nėrimo Triušis Kūdikio Žindukas Įrašą

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Kilmės Žemyninė Kinija
Amžius Motinystės
Medžiaga Mediena

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *