2023 Ortopedinė kuprinė pradinių Mokyklų Krepšiai Berniukams, Mergaitėms, Vaikams, Kelionės Kuprinės Neperšlampamą Kuprinę Knygų Maišą mochila infantil

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€16.79 €11.75
  • Sku. d180830
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Pavadinimas: pradinių Mokyklų Vaikų Kuprinę Serija

Dydis: Didelio dydžio kuprinė (aukštis-45 * plotis 28 * storis 18CM)

Tinka: mažo dydžio kuprinė, tinka 1-3 klasės, ir didelis dydis tinka 3-6 klasių

Spalva: Kelių spalvų

Struktūra: Didelis: 1 pagrindinės krepšys, 2 vidinės kameros krepšiai, 3 pagalbiniai krepšiai, ir 2 šoninių akių krepšiai

1 pastaba: Apie nuolaida

Pirkti 2 ar daugiau ir gaukite 5% nuolaida.Kuo daugiau perkate, tuo daugiau taikomos nuolaidos!

2 pastaba: Apie logistiką

Mes turime didelį prekių tiekimo, kuris bus išsiunčiami per 48 valandas po gavimo tvarka, esant įprastoms aplinkybėms, išskyrus ypatingas aplinkybes!

Dauguma šalių gali gauti per 15-30 dienų!

3 pastaba: Mieli pirkėjas, jeigu esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums su teigiamų atsiliepimų ir penkių žvaigždučių peržiūros!

Jei nesate patenkintas mūsų paslaugomis arba bet kokius kitus klausimus, ar nebuvo gavęs paketą, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimą ir mes iš karto išspręsti problemą.Labai ačiū!

Kokios priminimas: Jei gaunate pažeistų elementų, prašome susisiekti su mumis prieš atsiliepimų ir mes grąžinsime jums.Dėl gamybos iš skirtingų partijų užsakymų, gali būti skirtumas 1-5mm dydžio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas kai gaunate prekes.Ačiū!

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris AAA

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *