360° Pasukama Super Ryškios Šviesos Iki Rave Žaislas EDM Pikselių Srauto Nėrinių Šokio Festivalis, Šalis, Diskoteka, Šokių Whips LED Optinio Pluošto Plakti

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€34.47 €20.69
  • Sku. d1882
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

1.360 laipsnių pasukama kosmoso plakti: Jūs gausite 1 LED optinio pluošto plakti su labai tekstūra macaron spalva patogi rankena, apie 6 metrų optinio pluošto, galite swing, plakti laisvai, geriausia tvarkymo ir sklandumu, Judėjimas yra sklandus ir be apribojimų.

2. LED šviesos ekranas, naudojant 0,75 mm optinio pluošto, su ryškiais optinio pluošto ir stiprus LED efektas, kuo pluošto šokių plakti yra 220mm, ilgiausiai gali pasiekti 1780mm, ir įvairių ilgių sumažinti likvidavimo ir nėra lengva sulaužyti.

3. Šis šviesolaidžio šokių plakti yra 7 spalvos, 4 režimai, ir 22 šviesos efektai.Optinio pluošto plakti dėl šokių turi nespalvoti pastovios šviesos, šokinėja ir gradientas, nespalvoto mirksi, greitai šokinėja flash, greitai gradientas mirksi, nespalvoto lėtai mirksi, šokinėja lėtai mirksi, nuolydis ir lėtai mirksi, miego režimas, vieno mygtuko greitas perjungimas

4. Patikima kokybė: Didelio ryškumo lempa, karoliukai, aukštos kokybės optinės skaidulos yra naudojami šviesos skleidimo pikselių plakti vandeniui ir patikimas, ir tai nėra lengva sulaužyti, bet rekomenduojama ne atskleisti optinio pluošto plakti aukštos temperatūros, kitaip jis bus sugadinti optinio pluošto ir sutrumpinti jo tarnavimo laiką.

5. LED optinio pluošto šokių plakti tinka daugelis scenos, labai tinka karnavalui, karnavaliniai, šalis, koncertas, šviesos žaislai, šokių aksesuarai, šviesos šou, EDM muzikos festivalis, festivalio spektaklis, Kalėdų karnavalas, pridėti daugiau karnavalas savo šaliai elementas.

Produkto pavadinimas: 360 laipsnių besisukanti erdvė plakti

7 septynių šviesos spalvos: mėlyna, žalia, raudona, geltona, violetinė, mėlyna, balta

Keturių rūšių: vienspalviai pastovios šviesos, nespalvoto gradientas, nespalvoto mirksi, spalvinga šokinėja

Šviesos efektas derinys: 30+

Medžiaga: PMMA+ABS+elektroniniai komponentai+optinio pluošto

Rankenėlės spalva: macaron milteliai, macaron mėlyna, macaron žalia, macaron violetinė, visas juodas, macaron milteliai + juoda, macaron mėlyna + juoda, macaron žalia + juoda, macaron violetinė+juoda

Maitinimo šaltinis: Šarminis sausos ląstelių, 2 x AA

Rankenos dydis: 13x2.1cm/5.11x0.82in

Optinio pluošto ilgis: apie 1,7 m/67in (įvairių ilgių)

Nepertraukiamo naudojimo laikas: daugiau nei 20 valandų

Komplektą sudaro:

1 x rankena

1x optinio pluošto

1 x Vartotojo Vadovas

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas Optinio Pluošto Žibintai
Prekės Pavadinimas IWP

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *