14in1 Mikrodermabrazija Hydrafacial Mašina Diamond Šveitimas ir Hydrofacials Vandens Srove Aqua Veido Hydra Dermabrasion Mašina CE

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€18 691.82 €16 822.64
  • Sku. d189361
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Dear klientas.Sveiki atvykę į Kasunda Grožio Fabriko Parduotuvėje!Dėl savo malonaus apsipirkimo patirčiai, prašome perskaityti šių atsargumo priemonių prieš perkant:

1. Mes turime įvairių transportavimo metodai, iš oro ir jūros/sausumos transporto išreikšti pristatymo, o kai kurios funkcijos suteikia DDP paslaugas.Pristatymo laikas gali skirtis, priklausomai nuo 3 dienų iki 50 dienų, priklausomai nuo jūsų pasirinkimo ir adresas.

2. Mūsų nemokama logistika yra jūra ir geležinkeliais, apie 22-45 darbo dienų.

3. Mes teikti individualiems poreikiams pritaikytas paslaugas.Jei norite pridėti logotipas, kalbos keitimas arba pakeisti rankena, prašome kreiptis į mus dėl išsamesnės informacijos.

4. Visos mašinos šeimininkai garantuoja vienerius metus, priedai garantuoja už tris mėnesius, ir pateikti visą techninę paramą ir internetu, aptarnavimas po pardavimo.

Tai didelė garbė jus apsilankyti pas mus!Laimingas pirkinių!

Kontaktinė Info: +86 18520229619 (WhatsApp). 2023 Atnaujintas Daugiafunkcį 14 1 Mikrodermabrazija Hydrafacial Mašina Diamond Šveitimas ir Hydrofacials Vandens Srove Aqua Veido Hydra Dermabrasion Mašinos Salonas Klinika Spa vokietijos CE

▶14 technologijas vieną mašiną, nusipirkti vieną mašiną lygus 14 mašinos.

▶ Naujausias technologijas Dulkių Pen,naudokite dulkių/ siurbimo į čiulpia inkštirų nuo poras, kad mūsų poras daugiau švaresnis.

▶ Populiariausių hydra dermabrasion mikrodermabrazija mašina.

▶ Vertikalus grožio įranga, didelės galios.

Privalumai & Funkcija

◆ Funkcija

▶ Sutraukti Poras* Odos Firming

▶ Odos Priežiūra

▶ Odos Elastingumo Atkūrimas

▶ Inkštirų Pašalinimas

▶ Gilus Valymas

▶ Anti - Agiong

▶ Vandens Deguonies mašina gali išspręsti daugiau kaip 95% odos problemas.

Rankena & Ekrano

◆ Pranašumas

✔5 rūšių technologijų vieną mašiną, perkant 1 mašina yra lygus perkant 5 mašinos, labai ekonomiškas.

✔ Naudotis Sūkuriniai-Fusion pristatymo sistema, pleiskanomis, ekstraktas ir drėkina odą, lengvai išmušti ir pašalinti nešvarumus, o

vienu metu gabenti drėkinantis odą sprendimus.

✔ Visiškai 25 spiralės dizaino patarimų, Ji gali gydyti įvairių sričių odos, nr. aklaviečių ir pagerinti odos problemų.

✔ 4 Buteliai, gali turėti daugiau skirtingų sprendimų.Suteikti daugiau sprendimo variantus naudoti.

✔Super dulkių sistema leidžia lengviau įsisavinti juodagalvių

✔ Patogi operacinė sistema, patogiau perjungti funkcijos.

✔Su voleliu dizainas, lengva stumti mašiną, vertikali konstrukcija, daugiau galingas, ilgesnį gyvenimą, atitinka, poreikius, didelių,vidutinių ir mažų grožio salonai.

✔ Išsamų vartotojo vadovą ir vaizdo įrašai, rankinis, profesionalios technikos pagalba, didelį qulity garantija.

✔Devynių rankenos galima gydyti įvairių dalių, Sutaupyti laiko gydant keli žmonės tuo pačiu metu.

✔Touch Spalvotas Ekranas, Lengva Valdyti.

Mūsų paslaugų vokietijos CE Sertifikatas Apie mus

Mūsų kompanija turi 10 metų patirtį kuriant ir gaminant grožio įranga, su įvairių kategorijų įrangos: 755nm 808nm 1064 Diodų La_ser Plaukų Šalinimas, Picosecond La_ser Tatuiruotės Pašalinimas, Elight / IPL + ND YAG La_ser, svorio ir kūno lieknėjimo ir kitų radijo dažnių ir šaldymo įrangos Gamyklos tiesioginio pardavimo, suteikti OEM/ODM paslaugos, kokybės užtikrinimo, geras po pardavimo.Kontaktinė Info: +86 18520229619 (WhatsApp).Nuoširdžiai patarimai :

ES plug Taikoma plotas: Prancūzija, Vokietija, Italija, Nyderlandai, Danija, Korėja, Norvegija, Švedija, Ispanija, Egiptas, Graikija, Rusija, Tailandas, Austrija, Vengrija ir kt.

AS plug Taikymo sritis: Australija, Naujoji Zelandija, Argentina, Fidžis, Pakistanas ir kt.

UK kištukas Taikymo sritis: Jungtinė Karalystė, Singapūras, Dubajus, Malaizija, Maldyvai, Pakistanas, Brunėjus, Butanas, jungtiniai arabų emyratai, Jemenas, Nigerijos ir kt.

JAV plug Taikymo sritis: Jungtinių amerikos valstijų, Kanados, Filipinų, Parisnen, Kolumbija, Venesuela ir kt.Skelbimas :

Skirtingos šalys turi skirtingus muitų politika.Ten gali būti kai kurių muitinės procedūra, atliekant muitinį įforminimą kai kuriose šalyse.

Prašome suprasti ir įvykdyti savo prievolę.Labai ačiū.

Atsiliepimai :

Prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, jei jūs nepatenkinti užsakymą,Mes galime pasiūlyti mūsų geriausią aptarnavimą, kol būsite patenkinti!

Jei jus tenkina elementus, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių, kaip padrąsinimas.

Gerbiamasis, dėl specifika prekes.Mūsų produktai nepalaiko 14 dienų be priežasties grįžti.Jei norite grąžinti, prašome susisiekti su pardavėju patvirtinti vientisumą elementą.Customerservice darbuotojai, atsakyti į klausimus internetu, jei turite kokių nors klausimų, prašome konsultuotis su mūsų customerservice darbuotojai.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis .Pastaba:Mūsų paslaugos neapima tvarkymas, muitinės mokesčiai ir muitinio įforminimo klausimais patirtų express logistika.Ir transportuojant bet koks atsisakymas mokėti arba ginčo nebus priimtas.Dėkojame už jūsų supratimą!Taip pat galite pasirinkti, express pristatymas.Senėjimo yra 7-15 dienų.Pasirinkimas, greitas pristatymas jums reikia mokėti papildomų išlaidų, o skubus pristatymas jums reikia dirbti muitinės mokesčiai ir muitinio įforminimo klausimais asmens.Žinoma, kai jums susidoroti su muitinės formalumų klausimais, mes jums padėti muitinės klirensas, ir suteikti jums su dokumentų, reikalingų muitinės formalumus.Numatytuoju režimu, transportavimas geležinkeliu/seatransportation.Šios rūšies transportu " nuo durų iki durų ir nereikalauja muitinės tvarkymo.Transportavimo metu yra apie 45-60 dienų.Transportuojant, aš sekti logistikos situacija jums laiku.

Garantija 1 Metai
Baterijos įkrovimo trukmė iki 2 valandų
Antgaliai masažo antgalis
Epiliatorius Tipas Pincent
bendras svoris 45KG
Sertifikatas CE
Medžiaga Abs
Purkštukų skaičius 1 - 2 vnt.
Maitinimo tipas Elektrinis
Funkcijos 2 Aišku, Negyvas Odos
RF Tipas Bipolinis ir Quadrupole
Tipas Daugiafunkcis Grožio Veido Mašina
Prašymas Veidas
Purkštuko tipas Metalo
Funkcija Exfoliators Odos Revitalizer, Odos Atjauninimas ir Balinimas
Prekės Pavadinimas YOUZHI
Numeris pincetas daugiau nei 30
Greičių skaičius 1
Dydis 110/220V, Multi Size SML
Elemento Tipas Epiliatorius, Masažas & Poilsiui
Aptarnauti ODM/OEM
Garantinis Aptarnavimas Techninė pagalba internetu
Technologijos Mažas Burbulas Valymas
Kilmės Žemyninė Kinija
Kontaktinė informacija WhatsApp 86 18520229619
Pakuotės Dydis 96*58*47cm
Funkcija 1 Veido Atjauninimas
Baterijos Veikimo Trukmė per 90 minučių
Naudoti Bikini, Įstaiga, Veidas, Pažastų

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *