Mediniai Trauka Štanga Jack Štanga Liftas Jack Svorio Mokymo Štanga Stovėti Pakrovimo/Iškrovimo Sijos, Plokštės

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€77.67
  • Sku. d190237
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

💪【MĖGAUTIS KĖLIMO NEPAKENKIANT SAVO BIUDŽETĄ! 】:Štanga pleišto Jei esate rimtas powerlifter ieško idealus, gimnastikos įranga, nekeliant pavojaus savo biudžetą, padės jums pakelti daug svorio be reikalo išleisti padorus suma kelis kėlimo mašinos.Be to, taip kėlimo tampa be jokio vargo ir nuostabi patirtis!

💪【Stabilus ir Darbo Taupymo】:stiprėjanti ir sutirštės apačioje, konstrukcija leidžia štanga stovėti labiau stabili,arc edge leidžia lengvai pakelti štanga su mažiau jėgos, todėl jūsų vykdyti efektyviau.

💪【Kompaktiškas ir Nešiojamieji】: Produkto Dydis: 22cmx3.6cmx48cm / 8.66inchx1.42inchx18.90inch, Svoris: 1,5 KG.Šviesos ir mažas kūnas yra lengva nešiotis ir patogu laikyti namuose, o sporto salėje.

💪【Ergonomiškas Dizainas】: rankena štanga lizdas yra skirtas kampo šlifavimo, ir linkę elgtis projektas atitinka ergonomikos principas, kuris gali geriau daryti jėga, naudojant trauka jungtis; apskritimo lanko dizainas gali apsaugoti ranka nuo slydimo dėl svorio mokymo nuovargis klaidų , saugesnė ir stabilesnė.

💪【Tvirtos Konstrukcijos】:Štanga lizdas yra pagamintas iš aukštos kokybės medienos, kuri yra patvari ir dėvėti, atsparus,gali būti iki 700 svarų;štanga lizdas buvo šlifuota, kad trauka jack stand saugiau naudoti, garantuoja saugų naudojimą pakrovimo ir iškrovimo masės plokštės.

Tinka Pakrovimo ir Iškrovimo Sunkiųjų Sijos, Plokštės
Savybės Nešiojamų Štanga Stendas
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Medinės Sijos Lizdas
Spalva Juoda/Raudona Štanga Liftas Lizdas
Modelio Numeris Trauka Štanga Lizdas

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *