Spyruoklės Kompresorius Įrankis Sunkiųjų Pavasario Įtempėjas Išardymo Ir Įrankių Rinkinys 2 Juodi Tinka Daugumai Automobilių, Sunkvežimių

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€60.44 €30.21
  • Sku. d194304
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Aprašymas:

Pagaminti iš aukštos kokybės grūdinto plieno, tvirtas pavasario įtempėjas turi didelį kietumą, puikų patvarumą ir ilgą tarnavimo laiką.

Šis Amortizatoriai Pavasario Kompresorius yra suprojektuoti, kad tilptų į ribotą erdvę pagal rato arkos ir tinka daugumai automobilių.

Specifikacija:

Pavadinimas: Pavasario Kompresorius

Spalva: juoda

Medžiaga: anglies plienas

Dydis: ilgis 38cm/į 14.9

Pakavimo Sąrašas:

Spyruoklė*2

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvari Medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės grūdinto plieno, tvirtas pavasario įtempėjas turi didelį kietumą, puikų patvarumą ir ilgą tarnavimo laiką.

2.4 Kabliukai: Įrengtas su 4 kabliukais, kiekvieno Automobilio Amortizatoriai Pavasario Kompresorius gali užtikrinti saugią tinka ir yra paprasta naudoti. 100% nauji aukštos kokybės.Labai patogu.

3.Puikiai Tinka: Smūgio Amortizatoriai Pavasario Kompresorius, skirtas naudoti tik patalpose pagal rato arkos tinka daugumos automobilių, sunkvežimių, ir t.t.

4.Didžiosios Funkcijas: Pavasario Kompresorius Įrankis idealiai tinka įdėjimas ir išėmimas spyruoklės ant priekinių ir galinių ašių, tinka pakeisti automobilių spyruoklės.Lengva dirbti su 1/2 dr reketas, arba 21mm raktu.

5.Po-klientų Aptarnavimas: Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes atsakyti į jūsų žinutę, taip greitai, kaip įmanoma.

Elemento Ilgio 0.0inch
Elemento Plotis 0.0inch
Prekės Skersmuo 0.0inch
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Aukštis 0.0inch
Tipas Slėgis Guolis
Prekės Svoris 1.0kg

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *