Prekinis, galinis stiklo Padengti Ledo Ir Sniego danga UV Apsaugoti Užuolaidos, Šoninio Lango Stiklo Antveidis Raštas skėtį nuo saulės Už Automobilio priekinio Stiklo

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€32.68 €16.34
  • Sku. d201778
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Kulka Taškų:

1.Patikima Apsauga: Pagamintas iš geros kokybės 600D Oksfordo Audinio medžiagų, šis prekinis, galinis stiklo sniego danga yra patvarus ir tvirtas.Jis gali atlaikyti atšiaurių oro sąlygų ir apsaugoti jūsų automobilį nuo sniego, ledo, šalčio ir dulkių.

2.Vėjo ir Snowproof: Šis prekinis, galinis stiklo sniego danga apsaugo jūsų automobilį nuo sniego, ledo, šalčio ir UV spindulių.Jis turi keturis vėjo dirželiai ir dviejų šoninių aptakų užtikrinti tvirtai ir išvengti jo pūtimo off.Ji taip pat apima valytuvai ir veidrodžiai visišką aprėptį.

3.Boardly Naudojama: Šis prekinis, galinis stiklo sniego danga gali lengvai tilptų dauguma transporto priemonių, pvz., Visureigiams, automobiliams, ventiliacijos vamzdžiai ir Visureigius.Nereikia nerimauti dėl dydžio ar suderinamumo problemas.

4.Lengvas ir Nešiojamas: Šis prekinis, galinis stiklo sniego danga yra lengva nešiotis ir laikyti, kaip ji gali būti sulankstyti į mažą dydį.Ji taip pat yra lengvas, todėl jūs galite įdėti ją į savo kamieno ar daiktadėžė, be pridedant daug svorio.

5.Puiki Dovana: Nustebinti savo draugus, kolegas ir šeimos, kuriose yra šio praktinio ir mąstantis prekinis, galinis stiklo sniego danga Kalėdų ar Padėkos Dieną.

Aprašymas: priekinio Stiklo, Sniego danga - Tvirtas ir Nešiojamų Apsaugos Jūsų Automobilį, Sunkvežimis ar ATV.Daugiau jokio Grandymo ar Užšalimo!Sniego ir Šalčio Įrodymas Medžiaga Saugo Jūsų priekinio Stiklo, Aiškus ir Saugus.Idealiai tinka Šeimoms ir Lauko Entuziastai.

Specifikacija:

1.Medžiaga: 600D Oxford medžiaga

2.Spalva: Juoda

3.Matmenys:

4.Dydis, tipas sniego skydas yra apie 70.87*88.61*55.19 į

5.Dydis B tipo snow shield yra apie 65*55.1*43in

Pakavimo Sąrašas:

Automobilių Sniego danga*1pc

Modelio Numeris Prekinis, Galinis Stiklo Dangtis
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga 600D Oxford Medžiaga

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *