Suvirinimo Įrankiai, Suvirinimo Antgaliai Fakelas Susisiekti Patarimas Suvirinimo Antgaliai, Suvirinimo Degiklis 0.6/0.8/0.9/1.0/1.2 mm MB15AK MIG

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€12.37 €8.17
  • Sku. d202714
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Savybės:

*Aukštos kokybės priedų rinkinys: 10vnt nustatyti MB15 15AK susisiekti patarimai, pagamintas iš aukštos kokybės vario medžiaga, skirta geriau kietumas ir stiprumas, nei įprasta, suvirinimo patarimai.

*Įvairių dydžių: siūlome įvairių dydžių suvirinimo patarimai: 0.6 mm / 0.8 mm / 0,9 mm/1,0 mm / 1,2 mm.

*Optimalų našumą: mūsų kontaktai patarimai yra aukštai temperatūrai atsparus, atsparus korozijai, nusidėvėjimui atsparus ir atsparus trinčiai.Jie suteikia gerą laidumą ir yra tikslūs, suvirinimo darbus.

*Paprasta konstrukcija: kontaktas patarimai, kad paprastas ir stabilios struktūros, ir yra specialiai tinka MB15AK MIG suvirinimo degiklį.

*Svarbi Pastaba: Suvirinimo patarimų, eksploatacinių medžiagų ir turi būti keičiamas reguliariai.Mes rekomenduojame jas sugriežtinti su replės ir valymo vielos tiekimo vamzdžiu, reguliariai padidinti tarnavimo laiką.

Techniniai duomenys:

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: metalas

Skylės diametras: 0,6 mm, 0,8 mm, 0,9 mm, 1,0 mm, 1.2 mm

Gaminio dydis: M6*25mm

Sriegis: M6

Pakuotė:

10VNT Antgaliai

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas DAZZLEEX

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *