Šiaurės Šalių Meno Virš Counter Praustuvas Vonios Kambarys Grūdinto Stiklo Praustuvės Nustatyti, Vonios Praustuvas Su Žalvario Krioklys, Maišytuvas,

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€1 480.03 €1 243.22
  • Sku. d204742
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

SKELBIMAS:

1. Kaina nuorodą neapima muitų tarifų ir kitų išlaidų, žinokite, ačiū. 2. Jei jūsų plotas yra atokioje vietovėje, jums reikia atkreipti nuotolinio mokestis $45. 3. Dėl skirtingos matavimo priemones, gali būti klaida, 1-3cm produkto dydis, prašome suprasti, ačiū!

SPECIFIKACIJA: Produkto Pavadinimas: grūdintas stiklas kriauklės Medžiaga: grūdintas stiklas Lentelėje tipas: stiklo lentelė Kategorija: vieno baseino atidarymas Bakstelėkite: vieną skylę Norm: tarptautinis standartas skersmuo 45mm, ne perkrautas skylę Mount:Countertop Kriauklės Stilius: Europos, Amerikos Procesas: karšto lydalo

Praustuvas diegimo instrukcijas: 1. Parengti baseino savininkas, drainer guminis žiedas ir guminis padas. 2. Įdėti viršutinė pusė nutekėti į kanalizaciją skylė, ir tada įdiegti gumos padas prilimpa prie baseino. 3. Tada suderinti baseino laikiklį su drenažo skylę ant stalviršio, ir įdėti baseino ant jo. 4. Įdėti guminis žiedas ant puse nutekėjimo pagal countertop ir priveržkite aukso riešutų. 5. Išimkite apatinį kanalizacijos ir drenažo vamzdį. 6. Atsukite veržlę ant kanalizacijos vamzdžio šiek tiek, nereikia atsukti visus, tada prijunkite prie kanalizacijos ir užveržkite 7. Užpakalis apatinėje prijungtas drainer su viršutine puse 8. Baseine yra įdiegta.

Maišytuvas diegimo instrukcijas: 1. Parengti maišytuvas ir priedai. 2. Įdėti tvirtinimo žiedu į karšto ir šalto vandens įleidimo vamzdis. 3. Prijunkite karšto ir šalto vandens įleidimo vamzdis maišytuvas, ir užveržkite. 4. Priveržkite tvirtinimo žiedas ir maišytuvas. 5. Įdėti gumos klijai ant bakstelėkite pozicija baseino. 6. Padėkite surinkti maišytuvas per gumos klijais, ir tada padėkite jį į maišytuvas burną. 7. Galiausiai, nustatyti juoda tvirtinimo žiedu per karšto ir šalto vandens įleidimo vamzdis ir priveržkite maišytuvas. 8. Maišytuvas diegimas bus baigtas.

Apie filmavimą: nekilnojamojo fotografavimo natūra, bet dėl fotografavimo, apšvietimo ir įvairių ekranas veiksnių, spalvų skirtumas tarp paveikslėlius ir nekilnojamojo objektai yra neišvengiamas.

PAVEIKSLĖLIO RODYTI:

GRĄŽINTI

Po to, kai jūs atšaukė užsakymą, pinigai bus atgal į jūsų sąskaitą per 1-15 darbo dienas

PRISTATYMAS

Prašome patvirtinkite savo adreso prieš mokėjimą.mes atsiųsime elementus per 3 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. (Atostogos gali beextended)

GRĄŽINIMO POLITIKA

Jei bet kokį daiktą, gauti defektais, ir negalima išspręsti ,turi būti grąžinta, klientas turėtų grąžinti elementą į savo pradinę būklę per 3 dienas.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo laivybos ir tvarkymo išlaidas.

ATSILIEPIMAI

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralų ar Neigiamą grįžtamąjį ryšį .Kaip rimtas ir atsakingas pardavėjas, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.Tikimės, kad jums patinka jūsų pirkti čia.Jūsų komentaras yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę.Jei esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų paslaugos,prašome imtis minutę palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas (DSR) 5

Pastaba: Reitingas mažesnis nei 5 gali sukelti mums blogai stovi situaciją.

Talpa 12L
Specialios Paskirties Šampūnas Kriauklės
Norm tarptautinis standartas skersmuo 45mm, nėra perkrautas skylę
Vonios Aksesuaras Drainer
Maišytuvas Mount Vieną Skylę
Apdorojimo karšto lydalo
Gaminio Numeris TP0046
Produkto pavadinimas Grūdintas stiklas kriauklės
Medžiaga Grūdintojo Stiklo
Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Stalviršio Kriauklės
Baseino Forma Round

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *