Aukštos kokybės Anakardžių riešutai, razinos Pupelės premade dėklas pakavimo Visiškai automatinis rotacinis tipas ziplock maišą granulių pakavimo staklės

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€14 282.75
  • Sku. d211711
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Rotacinis Pre-made Dėklas Pripildymo, Pakavimo Mašinos

ROTACINIS PRE-MADE DĖKLAS SANDARINIMO MAŠINA

Sukimo Pre-made Dėklas Sandarinimo Mašina yra tipo pakavimo įranga, naudojama užpildyti ir antspaudas iš anksto pagaminti maišeliai su įvairių rūšių produktais.Aparatas sudarytas iš pasukimo rodyklės sudarymo lentelė su kelių stotys, kurių kiekviena yra skirta atlikti tam tikrą funkciją, pakavimo procesą.Į maišeliai yra pakraunamos į rotacinė rankiniu arba automatiniu dėklas pakrovimo sistema.

Pre-made Dėklas mašina

Pre-made Dėklas mašina

Universalumas: mašina gali dirbti įvairių pre-made maišeliai, pagaminti iš įvairių medžiagų, įskaitant laminuotos plėvelės, popieriaus ir aliuminio folijos.

Daugkartinio užpildymo funkcijos: mašina gali būti įrengtas su įvairiais pildymo sistemas, reguliuojančias produktų, įvairių formų, pvz., milteliai, granulės, skysčiai ir pastos.

Didelės spartos valdymas: rotary indeksavimo lentelė leidžia mašinai veikti dideliu greičiu, todėl tinka didelės apimties gamybos.

Tiksliai dėklas padėties nustatymo: mašina naudoja servo varoma sistema tiksliai poziciją iš anksto pagaminti maišeliai ant sukamasis stalas, užtikrinti nuoseklų dėklas pripildymo ir sandarinimo.

PRAMONĖS IR PROGRAMOS

1.Maisto pramonė: mašinos yra naudojamos pack įvairių maisto produktų iš anksto pagaminti maišeliai, įskaitant užkandžiai, konditerijos gaminiai, konditerijos gaminiai, gyvūnų maistas, ir gatavi patiekalai.

2.Farmacijos pramonė: mašinos, naudojamos pakuotės įvairių rūšių-narkotikai, tabletės, kapsulės, ir kitų farmacijos produktų iš anksto pagaminti maišeliai.

3.Asmeninės priežiūros industrija: mašina naudojama pakuoti įvairius asmens priežiūros produktų, pavyzdžiui, šampūnai, losjonai ir kremai, iš anksto pagaminti maišeliai.

4.Chemijos pramonė: mašinos, naudojamos pakuotės įvairių rūšių cheminių medžiagų, įskaitant trąšų, pesticidų ir kitų pramoninių cheminių medžiagų, iš anksto pagaminti maišeliai.

5.Namų ūkio produktai: mašina naudojama pakuoti įvairius namų apyvokos produktų, pvz., plovikliai, valikliai, ir skystas muilas, pre-made maišeliai.

TECHNINĖ SPECIFIKACIJA

Modelis

RFS8-200

Maišelio dydis

W: 80-200mm

L: 80-300mm

Krepšys tipas

Standup dėklas

Butas dėklas

Maišelio užtrauktukas

4 pusėje antspaudas

3 pusėje antspaudas

Pagalvė dėklas

Gusset dėklas

Spouted dėklas

Pakuotės svoris

5-1500g

priklauso nuo to, pildymo sistemos

Talpa

35-60 vnt./min

Oro sunaudojimas

0.4 m3, o/min

Galia

3.5 kw

Matmenys

5260x3610x3655mm

Svoris

1000kg

Mini horizontalus premade dėklas pripildymo, pakavimo mašinos

HORIZONTALUS PREMADE DĖKLAS PILDYMO SANDARINIMO MAŠINA

Horizontalus premade dėklas pildymo sandarinimo mašina yra pakuotės tipas mašina, kuri yra naudojama automatiškai užpildyti ir antspaudas iš anksto pagaminti maišeliai ar maišus, į horizontalią padėtį.

Su premade maišeliai yra pakraunamos į mašiną, kuri užpildo juos norimą produktą, pvz., milteliai, skysčiai, arba granulės.Mašina tada plombos maišeliai, naudojant šiluma arba slėgis, sukurti hermetiški antspaudas išsaugoti produkto.

krepšys atsižvelgiant pakavimo mašinos

Lankstumas: skirtų apdoroti įvairių tipų premade maišeliai, pvz., vienodo, stand-up, užtrauktukas, snapelis ir daugiau, su skirtingų dydžių ir formų.

Sandariai sandarinimas: Jis gali sukurti hermetiški antspaudas, kuris padeda išsaugoti šviežumą ir kokybę produktas.

Didelis greitis: skirtas didelės spartos pripildymo ir sandarinimo operacijų, todėl jiems tinka didelės apimties gamybos.

Nuoseklumas: Skirta teikti nuoseklią ir tikslią pripildymo ir sandarinimo maišeliai užtikrinti produktų kokybę ir saugą.

PRAMONĖS IR PROGRAMOS

1.Maisto ir Gėrimų: pakuotes maisto produktų, tokių kaip kava, arbata ir užkandžiai, prieskoniai, kava, ir padažai, be kita ko.

2.Farmacijos: pakuotės tablečių, kapsulių ir miltelių.

3.Kosmetika: pakavimo kremai, losjonai, ir kitus kosmetikos gaminius.

4.Chemijos pakuotės cheminių medžiagų, tokių kaip plovikliai, trąšos ir pesticidai.

5.Naminių gyvūnų maistui ir gyvūnų pašarams: pakavimo naminių gyvūnų maistas, birdseed, ir gyvūnų pašarų.

TECHNINĖ SPECIFIKACIJA

Modelis

HFS-MINI

HFS-150

Maišelio dydis

W: 90-180mm

L: 100-260mm

W: 80-160mm

L: 100-280mm

Įtampa

AC 220V, 50/60Hz

AC 220V, 50/60Hz

Galia

0.6 kw

1.9 kw

Oro sunaudojimas

0.5-0.8 Mpa

0.7 m3/min

Pripildymo sistema

Sraigės(milteliai)

Svarstyklių(grūdai)

Siurblys(skystis/paste)

Sraigės(milteliai)

Svarstyklių(grūdai)

Siurblys(skystis/paste)

Užpildymo tikslumas

(priklauso nuo projekto)

±1-2%

±1-2%

Pripildymo svoris

1-100g

50-300g

100-500g

1-100g

50-300g

100-500g

Greitis

10-20 vnt./min

30-50 vnt./min

Svoris

220kg

600kg

Matmenys

900*700*1100mm

1550*1360*1500mm

Vertikalus Premade Pagalvių pripildymo sandarinimo mašina

VERTIKALUS PREMADE PAGALVIŲ PRIPILDYMO SANDARINIMO MAŠINA

Vertikalus premade pagalvių pripildymo sandarinimo mašina yra tipo pakavimo įrenginys, kuris yra naudojamas užpildyti ir antspaudas iš anksto pagaminti maišeliai su įvairių rūšių produktais.

Vertikalus premade pagalvių pripildymo sandarinimo mašina, vadinama "vertical", nes maišai yra užpildyti ir uždarųjų vertikaliai, o ne horizontaliai horizontalaus pakavimo mašinos.Krepšiai, naudojami šiame mašina yra iš anksto pagaminti ir iš anksto atspausdintas su norimo dizaino ir jie paprastai yra pagaminti iš medžiagų, pavyzdžiui, plastiko, popieriaus arba folijos.

vertikalus dėklas pripildymo mašina

Didelis gamybos pajėgumų

Sandariai sandarinimo

Modelio Numeris RFS8-200
Galia (W) 2000W
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas TODAYMACH

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *