Varlė Sodo Lempos Šviesos Mielas Lempa Saulės Varlė Lauko Ornamentu Varlė Saulės Apšvietimas, Lauko Dekoratyvinis Stalo Žibintai Lempa

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€161.77 €77.65
  • Sku. d218688
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Mielas ir saugus būdas įsižiebti, jūsų kieme, naktį.Ši lempa neturi jokių laidų ir naudojama saulės energija įkrauti.Ji taip pat yra pažangi šviesa-jautrus jungiklis, kuris automatiškai įsijungia sutemus.Pridėti šiek tiek žavesio ir įdomus jūsų lauko erdvėje su šiuo varlė lempos.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Saulės jaunimo varlė apdaila

Forma: Varlė

Medžiaga: Derva

Pareigos: Apdailos/apšvietimas

Svoris: Apie 200g

Šviesos trukmė: 6-8 val.

Pažangi šviesa-jautrus jungiklis: žibintai automatiškai sutemus

Apmokėjimo būdas: Saulės energija

Gaminio dydis: Valdai drugelis: 8*8*14.5 cm; Net pakelti: 10*7*15.5 cm; Puokštė: 8*7.5*11.5 cm; Valdos sraigė: 8*7*11.5 cm;

Produktų Sąrašas:

Varlė Lempos *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Žemė-friendly Saulės: Tai varlė lempa yra puikus papildymas į savo sodą.Jis naudoja saulės energijos į šviesą savo erdvę, kuri yra švarios ir atsinaujinančios energijos šaltinis.

2.Pažangi Šviesa-jautrus Jungiklis: Tai varlė lempa automatiškai persijungia per dieną, ir naktį, sugeria saulės šviesą kaupti elektros energijos ir šviesos jutimo, kad sukurti romantiška atmosfera.

3.Kietos Medžiagos: Jis yra kūrybingas ir įdomus būdas apšviesti savo erdvę su šiuo varlė lempos.Tai yra realus modeliavimas dizainas, kuris atrodo kaip tikra varlė sėdi ant lapų.Lempos yra pagamintas iš dervos medžiaga.

4.Varlė Įdomus: Ši lempa yra puikus būdas pridėti šiek tiek įdomus ir spalvų į savo kambarį.Tai yra gražus mažai varlė formos, kad bus padaryti jums juoktis.Lempa gali flash įvairių spalvų ir sukurti gyva nuotaika.

5.Platus Naudojimas: Ši varlė lempa yra puikus papildymas į savo lauko erdvę.Tai padarys jūsų baseinas, vila, kieme, namuose, parke, tvoros, balkonų, gėlių vazonas ar sodo patrauklumą ir kviesti.

Sertifikavimo Nėra
Modelio Numeris Varlė Lempos
Kilmės Žemyninė Kinija
Yra Lemputės Įtraukti No

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *