Anti - Nuotėkio Dekoratyvinis Dangtelis Dekoratyvinis Dangtelis Šalinimo Nutekėjimo Žarna, Šiukšlių Šalinimo, Drenažo Virtuvės Reikmenys

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€6.81 €3.74
  • Sku. d220281
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Savybės:

*Lankstus ir Plečiama Dizainas: Mūsų drenažo vamzdis yra pagamintas iš aukštos kokybės lankstaus plastiko ir funkcijos unikalus banguotas dizainas, kuris leidžia sulenkti ir išplėsti, kad tilptų bet kriaukle arba nutekėjimą.

*Lengva Įdiegti:tiesioginį ryšį su jūsų kriaukle kiaurasamtis asamblėjoje, mūsų drenažo vamzdis yra neįtikėtinai paprasta įdiegti ir gali būti padaryta per kelias minutes.

*Pastatytas Paskutinis:Pagaminti su patvarių medžiagų ir suprojektuoti taip, kad atlaikytų dėvėjimosi ir plyšimo, kasdienio naudojimo, mūsų drenažo vamzdis yra pastatytas paskutinis, už metus į priekį.

*Universalus:Mūsų drenažo vamzdis idealiai tinka naudoti įvairias programas, įskaitant virtuvės kriauklės, vonios vonia, spa vonios, tuštybės ir pjedestalo baseinų, skalbimo mašinų, indaplovių ir skalbimo vonios.

*Atnaujinti Savo Kriauklės Nutekėjimo:atsisveikinti su sena, neveikia, ar neefektyvus, drenažo vamzdžiai ir atnaujinti universali lanksti ir plečiama nutekėjimo vamzdis, greitas, paprastas ir patikimas sprendimas.

Techniniai duomenys:

*Skersmuo atidarymas:48mm

* Pavadinimas: Virtuvės kriauklės nutekėjimo vamzdis

* Medžiaga: aukštos elastinga nauja medžiaga

* Taikymo sritis: Virtuvės kriauklė/mop kriaukle.

* Savybės: Stabdžių antiblokavimo, stabdžių - nuotėkio, greito drenažo sistema.

Pakuotė:

1*Žarnos, 1*Dekoratyvinis Dangtelis/1*Žarna, 2*Dekoratyviniai Dangteliai

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *