Nešiojamas Elektrinis Šildytuvas Kištuko Į Sienos Šildytuvas Kambarys Galingas Šiltas Pūstuvas Nuotolinio Šilčiau Mašina, EU Plug

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€26.90 €16.14
  • Sku. d22913
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Nešiojamas Elektrinis Šildytuvas Kištuko Į Sienos Šildytuvas Kambarys Galingas Šiltas Pūstuvas Nuotolinio Šilčiau Mašina ES Kištuko 1. PTC keramikos kaitinimo kūną : ji nėra atviros ugnies, žemos darbo temperatūros, savikontrolės pastovios temperatūros funkcija, ilgas tarnavimo laikas, didelio efektyvumo ir energijos taupymo, ramiai dirbti ir nėra triukšmo.

2. Built-in pastovios temperatūros kontrolės sistema: Kai kambario temperatūra pasieks nustatytą temperatūrą, įrenginys automatiškai miega, ir kambario temperatūra yra žemesnė nei nustatyta temperatūra ir tęsiamas darbas, siekiant išvengti perkaitimo, energijos taupymo ir taupyti elektros energiją.

3. Pažangi temperatūros kontrolė: dviguba apsauga temperatūros kontrolės sistema + perkaitimo apsauga, teisę ginti savo saugumo.

4. Žemas triukšmo lygis ir jokios šviesos: Ramus miegas, jaustis ramus kvėpavimas, kuriuo metu ir bet kur, be šviesos laikyti šiltas, ne akims, vaikai ir vyresnio amžiaus žmonės gali jį naudoti be rūpesčių.

5. LED temperatūros displėjus: temperatūros ekranas leidžia tiksliai suvokti temperatūros patalpoje.

Aprašymas:

Spalva: Juoda

medžiaga: plastikas

Super pelninga ir patogu naudoti, tai ventiliatorius šildytuvas žiemą !

Metalo tinklelį dizainas: aukštos temperatūros atsparus bauda tinklų projektavimo, šilumos išsklaidymo greičiau ir saugiau.

Ventiliatoriaus mentės oro srauto dizainas: didesnis šiltas oras, greičiau, oro konvekcijos ir didesnis šilumos konversijos.

Vardinė įtampa: 220V

Galia: 500W

Tinkama aplinka: miegamasis, gyvenamasis kambarys, virtuvė, studijų, biuro ir kt.

Įrengimas: Stovinčioje/ Desktop

Kištuko Tipas:EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

Pakuotės Turinys:

1 x Mini Ventiliatorius Šildytuvas

1 x Nuotolinio Valdymo pultas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Naudoti Gyvenamasis Kambarys
Prekės Pavadinimas FGHGF
Galia 800W
Šildytuvo Tipas Konvektorių Šildytuvas
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *