- Dviguba Oro Fryer - 8.4 Kvartilis Pajėgumų su Dviem Kepti Krepšelius - Dviejų Ne Klijuoti Daržovių Lentynos - Turi iki 7,5 Svarų Maisto - 1

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€1 322.48 €965.41
  • Sku. d23044
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Sync Apdaila Technologija – Paruošti du skirtingus maisto produktus dviejų unikalių būdų, kaip ir baigti tuo pačiu metu be streso mealtime patirtis.Įdėti pusių į vieną krepšį, maitinimo kitas, ir būkite tikri, kad viskas bus virti iki tobulumo tuo pačiu metu.

Didelės Talpos – Dviguba Oro Fryer iš MasterPRO gali turėti iki 8.4 quarts, 4.2-quarts per pusę, ir 7.5 LB pajėgumą.Didelės talpos daro ruošiasi užbaigti šeimos valgiai vėjas, pašalinant atgal-to-back-maisto gaminimas.

8 iš Anksto Užprogramuoti Nustatymai– Oro mailius, kepsnys, rietis, kepti, šildyti, išlaikyti šiltas korius, padeda išgarinti drėgmę, arba, kad bulvytės vienu mygtuko paspaudimu.Dvigubas Oro Fryer iš MasterPRO yra lengva naudoti one-touch programos valdymo skydas.

Dual Virėjas – Patogiai atitiktų tikslią parametrai vieną krepšį, kad kiti tiesiog paspausdami "DUAL VIRĖJAS" ant valdymo skydelio.Dvigubas Oro Fryer iš MasterPRO turi 1700W galios greitai ir lengvai maistą.Kepkite 50% greičiau ir 70% sveikiau, nei tradiciniais metodais.

360° Complete Karšto Oro Technologija – 360°, karšto oro cirkuliacijos sistema užtikrina puikiai virti maistą kiekvieną kartą.Dvigubas Oro Fryer iš MasterPRO turi reguliuojamas temperatūros diapazonas nuo 90°C – 450°F.

Galia (W) 1w
Prekės Pavadinimas Nėra
Įtampa (V) 6V
Non-Stick Medžiaga PTFE
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *