Suaugusiems, Modulinės Motoroleris Sulankstomas, Nuimamas Baterijos nešiojamiems Elektros Stotis, 15-19MPH Maksimalus Greitis, 350W/450W Galiniai Ratai, 8.

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€4 832.96 €3 721.38
  • Sku. d233836
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

[ ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????? ] Skiriasi nuo įprastos motoroleriai, 8.5 colio nuimamas akumuliatorius gali būti naudojamas kaip lauko mobilių elektros ir Apšvietimo, per savo ekskursijos.Baterijos yra įrengta su USB jungtimi lengvai įkrovimo mobilieji telefonai ir maži prietaisai, o lauke.Naujoviškas motoroleris baterijos revoliucija!

[ ???????????????? ???????????????????????????????????????????? ???????????????????????????? ] motoroleris suaugusiųjų funkcijų, galinga 350W variklio, kuris atneša greitas įsibėgėjimas ir laipiojimo galimybes.Motoroleris įrengti 3 pavaras, jojimo greitis-pasirinkti vieną iš, gali pasiekti 15 km / h ir Max 10° laipiojimo kampas.Didelės talpos 36V 7.8 AH baterijos gali pasiekti iki 22 km ilgio intervalus.

[ ???????????????????????????????? ???????????????????????? ] Vienas žingsnis lankstymo dizainas patogus transportas ir saugojimas namuose ar automobilių skrynios, spintos, pagal metro sėdimos vietos.Lengvas ir patogus, jis būtų jūsų idealus priemiestinių motoroleris.

[ ????. ????" ???????????????????????????????????? ???????????????????? ] Padangos yra anti-butas, dilimui ir gero smūgio absorbcija, jis jums pereiti per nelygiems paviršiams saugiai, jautrūs stabdžiai užtikrinti saugumą visais laikais.

[ ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????? ] Skirtingų dalių ateiti su 6-8 mėnesių garantija, suteikti jums su aukštos kokybės aptarnavimo paslaugos.Su galingas veiklos, motoroleris tampa jūsų geriausias draugas jungiamas arba lauko keliauti.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *