Nėrimo Gėlių Puokštė Dirbtinės Gėlės Su Megztos Gėlės, Konservuoti Gėlių Motinos Dieną Vestuvių Dovanos TeachersDay Dovana

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€402.33 €201.17
  • Sku. d24456
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Nėrimo Gėlių Puokštė - Sumodeliuoti Gėlių vidaus Apdaila

Pridėti šiek tiek spalvų ir žavesio savo namuose su šiuo ryškus ir gražus nėrimo gėlių puokštė.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, šių sumodeliuoti gėlių yra patvarus ir realus.Jie puikiai tinka bet kokiai progai, ar norite į gyvinti savo gyvenimo kambario, miegamasis, arba biurus.Taip pat galite suteikti jiems kaip puiki dovana jūsų artimiesiems.Kad šiandien jūsų ir mėgautis gamtos grožį be vargo laistymo ar vytimas!

Pavadinimas: nėrimo puokštė

medžiaga: Vilna

Dydis: 30*35cm/11.8*13.7 colių

Svoris: 1000g

Maitinimo režimas: 3 mygtukas baterijų

Sąrašas:

Mezgimo Nėrimo Gėlių Puokštė *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Gražus ir Akį traukiantis: Šis nėrimo gėlių puokštė yra ryškus ir gražus, subtilus ir elegantiškas formų, kad pritraukti dėmesį.Ji yra elegantiška ir žavinga dovana bet kokiai progai.

2.Ilgalaikius ir žavinga dovana: Aukštos kokybės verpalai, medžiaga.Patvarus ir saugus.Ilgas tarnavimo laikas.Šio nėrimo gėlių puokštė, yra ilgalaikis ir žavinga dovana, kuri nudžiugins jūsų artimuosius.

3.Romantiška ir Šilta Dovana: Šis nėrimo gėlių puokštė yra sumodeliuoti gėlių amžinas dizainas, kad niekada blunka.Jis sukuria romantišką atmosferą savo artimuosius.Taip pat galite papuošti jūsų namuose, ar bet kokia proga su juo.

4.Universalus ir Gražus: Šis nėrimo gėlių puokštė-puiki namų puošmena, kurie gali būti plačiai naudojama įvairiomis progomis.Jūs galite naudoti ją kaip puošmena, a sienų apmušalai, dovana, arba plaukiojančioms priemonėms projektas.Ji turi daug naudojimo ir daugkartinio naudojimo, kad bus padaryti jūsų namus daugiau jaukus ir žavus.

5.Unikalaus artistiškumo: Šių nėrimo gėlių puokštės yra ne tik paprasti žiedai, jie yra meno kūriniai.Kiekvieną tie, kurie yra rankų darbo su įgūdžių ir kūrybiškumą, naudojant skirtingų siūlių ir metodus.Jie yra geriausias dovanas tiems, kurie vertina grožį ir originalumą.Jie bus padaryti savo namų atrodo labiau stilingas ir elegantiškas su savo unikalaus artistiškumo.

Modelio Numeris nėrimo Puokštė
Medžiaga Vilna
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Tipas gėlė

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *