Virtuvės Kriauklė Siurbimo Laikiklis Iš Nerūdijančio Aukštos Kokybės Plieno Dishcloth Stovo Laikiklį Punch Nemokamai Virtuvės Valymo Sandėliavimo Lentynos Valymo Stovo

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€2.55 €1.78
  • Sku. d245689
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Naudoti mūsų Virtuvės Kriauklė Siurbimo Turėtojas išlaikyti savo virtuvės organizuotas.Jis turi gerą keliamąją ir tinka, kaip žmogaus rankos natūraliai juda.Valymas yra labai paprasta, kai įdedamos į kriauklę.Idealiai tinka saugoti įvairių mažai kulinarijos indai.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kempinė Turėtojas

Dydis: (vidut.) 11*6*6cm/4.33*2.36*2.36 cm

Medžiaga: ketaus ir nerūdijančio plieno

Svoris: 74g

Spalvos: Tamsiai Ruda, Juoda, Balta, Pilka Sidabrinė.

Pakavimo Sąrašas:

1* Sponge Turėtojas

2* siurbimo taures

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Graži Dovana: Suprojektuoti su ergonomiška V formos paspartinti sponge džiovinimo.Topstitched už paprastas daiktas vietą ir skirtos, kad tilptų juda jūsų ranka.

2.Paprastas Naudojimas: Šis sponge turėtojas yra įrengtos dvi siurbimo taures, kad paspaudę kempinės laikiklis tvirtai vietoje ant kriaukle arba sienos.Jis yra patogus naudoti ir turi puikų apkrova, užkirsti kelią bet acciteeth kritimo ar net sugesti jūsų kempine.

3.Kosmoso Išsaugoti Sprendimai: Paversti jūsų virtuvę į tvarkingą ir efektyvaus darbo su mūsų kempinės laikiklis, specialiai sukurta siekiant sutaupyti vietos dedama viduje kriaukle.

4.Nėra Lengva Pertrauka: Išlaikyti jūsų kriaukle ploto tvarkingas ir netvarkingos su šia kempine laikiklį.Jis sukurtas su rūdžių atsparia ir vandeniui medžiagos, todėl valant taip lengva.Tiesiog nuplaukite jį vandeniu, laikyti jį blizga ir jį naudoti ilgai be nerimauti ilgaamžiškumas.

5.Plačiai Naudojamas: Puikiai pritaikytas laikyti nutekėjimo žvakės, ploviklių, šveitimo ir trinkelės, ji gali būti lengvai pritvirtinti prie bet kokio lygaus paviršiaus, naudojant savo tvirtą siurbimo taurėmis.Savininkas suteikia plačią taikymo sritį, išlaikyti jūsų virtuvės organizuoja ir netvarką-nemokamai.

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris Virtuvės Kriauklė Siurbimo Turėtojas

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *