18650 ličio baterija automatiškai suaktyvina vietoje, suvirinimo pen slėgis reguliuojamas LED šviesos 0.05~0.5 mm (didžiausias storis)

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€584.42
  • Sku. d2506
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

5 užsakant funkcijos:

Prašome perskaityti užsakymo pristatymas sąrašą atidžiai.Laivybos sąraše kiekviena galimybė yra skirtingas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į pardavėjo klientų aptarnavimas!

rašiklis + pin + 35cable

rašiklis + pin + 16cable

rašiklis + pin + 25cable

rašiklis + pin + 50cable

rašiklis + pin

Pastaba:

All-in-one vietoje, suvirinimo rašiklį, naujausius Heiniu A6 18650 ličio baterija vietoje pen, priežiūra-nemokama ir kuro-nemokamai, reguliuojamas slėgis, su LED apšvietimu, 4 stumdomų rankovėmis, pagrindiniai varinės juostelės 144 kvadratinių milimetrų.

įmontuota automatinio sukelti jungiklis.

Tinka bendrosios paskirties suvirinimo adatos, kurių skersmuo yra 3 mm ir ekscentriški galvos skersmuo apie 1,5 MM, o ilgis-40MM.

Savybės:

1: Pagamintos iš raudono vario, vario kiekis yra didesnis kaip 99%, ji taip pat vadinama gryno vario, ir laidumas yra 3-5 kartus, kad iš žalvario.

2 yra: dvigubos spyruoklės rankena plėstis ir trauktis, ir slėgis yra reguliuojamas, tinka plonas ir storas medžiagas.

3: Po to parkeris yra įrengta su 40mm ilgio adatų, atstumas tarp adatų ir rankena yra gana trumpas.Rašiklis-tipo rankena metodas yra priimtas, ir palmių trumpas raumenys gali paliesti didelį plotą baterijos paviršiaus.Per ilgalaikį darbą, ten bus ne vietoje, suvirinimo, dėl ilgo smūgių.Rankena yra per sunkus ir pavargęs, o tai labai tinka masinei gamybai.

4: vario strypas yra perdirbtas į vieną gabalą, sumažinti vidaus varža ir sustiprinta standumo.Vienas varžtas gali turėti suvirinimo adata sandariai, kuri yra patogi darbui, nėra pažeisti adata, ir turi didelį kontaktinį paviršių.

5: Built-in kelionių jungiklis, viena ranka operacijos, nr. pedalą.Tinka bendrojo ekscentriškas suvirinimo adatos skersmuo 3 MM, galvos skersmuo 1,5 MM, o ilgis 40-50MM.

6: 1.5 MM lydmetalis smeigtukai gali būti naudojami, siekiant padidinti elastinga mova.

7: kabelis gali būti sumontuotas stačiu kampu 90 laipsnių kampu, ir kabelis yra lankstesnės ir vietoje, suvirinimo diapazonas yra didesnis.

Patarimai, kaip naudoti lydmetalis kaiščius:

Kai jūs pirmą kartą pradėti jį naudoti, jums reikia naudoti savo live šlifavimo adata.Kontaktinio paviršiaus akumuliatoriaus ir nikelio lapas turi būti plokšti ir ne virš galvos, kitaip adata bus padegti ir ablated.Jei yra kibirkštis, oksido adata turėtų būti šepečiu su švitriniu popieriumi, kitaip jis bus Prastas kontaktas ir prasta litavimo.

Maks. Suvirinimo Storis 0.05~0.5
Prekės Pavadinimas XPGTool
Naudojimas Taškinio suvirinimo
Modelio Numeris automatinis sukelti vietoje, suvirinimo pen slėgis reguliuojamas
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *