Bambuko Vėjo Varpeliais, Pakabukas Balkonas, Lauko Kiemas, Sodas Kabinti Sienos Rankų Darbo Namų Windbell Windchime Antikvariniai Patalpų Amatų D8h0

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€5.53 €3.04
  • Sku. d260803
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Aprašymas:

Medžiaga: Bambukas

Dydis:18*70cm/7.1*27.6 cm,13*70cm/5.12*27.6 cm

Spalva:kaip paveikslėlyje

1.Aplinkos apsaugos koncepcija: Rankų darbo vėjo varpeliais, yra pagaminti iš natūralaus bambuko medžiagos.Kai vėjas pučia, išgirsite raminančių gamtos garsų, kurie puikiai integruoti su gamtine aplinka.Bambuko yra natūrali medžiaga, todėl bet kokios spalvos pokyčius ar įtrūkimų, turėtų būti laikoma, kad šis rankdarbių unikalus.Neturi įtakos garso ar melodija.

2.Gražus Apdaila: Graži, puiki dovana, nuostabi puošmena jūsų namuose.Leiskite sau būti sužavėtas egzotinių garso.

3.Klasikinis, Rankų darbo, Unikalūs :Klasikinis Bambuko Vėjo Varpelių yra rankų darbo, kurias mūsų amatininkams, suteikiant jam unikalų jaustis.Klasikinės formos ir tamsaus medžio spalvos tinka bet lauko aplinka.

4.Malonus Garsas: Atleisti Psichinio Spaudimo.Greitas gyvenimo, būtina atkreipti dėmesį į psichikos sveikatos žmonės, kurie jums rūpi.Klausytis vėjo skambėjimo, jūs pajusite, taikos ir ramybės.

5.Platus Naudoti: Šios vėjo varpeliais, pagaminti iš medienos yra puikus savo sode, balkone, terasoje, žiemos sodams ar kaip apdailos.

PASTABA

1. Kaip mes visi žinome ,įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai,spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį ,jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų,bet tai jums nuoroda tik.

3.Mes galime priimti Sumaišyti straipsniai,Spalvų Ir Dydžių Tvarka.Daugiau kiekiais, daugiau, nuolaida.

Paketas apima:

1 vnt* Bambuko Vėjo Varpelių

Ačiū jums už dėmesį, jei jūs norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Medžiaga Bambuko
Kilmės Žemyninė Kinija
Stilius Japonija Stilius

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *