Knyga Turėtojas Stovėti 360 Laipsnių Besisukantis Knygos Stovas Skaityti Knygą Dėklas Su 360 Laipsnių Pasukama Bazė, Medienos Ir Aliuminio Už

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€424.98 €212.48
  • Sku. d262406
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Patinka skaityti hands-free su šios knygos savininkui.Bazinė sukasi 360° laisvai, todėl jūs galite reguliuoti ekrano kampas, jūsų patogumui.Lanksti knygos puslapį tvirtinimo apkaba saugo jūsų puslapių vieta ir suteikia ilgalaikę apsaugą.Kai nenaudojamas, knygos savininkas lengvai stows į stalčių, lentynų.Tai puikus sprendimas avid skaitytojai.

Specifikacija:

Pavadinimas: Knygų Stendas

Skydo medžiaga: mediena

Bazę ir ramstis medžiaga: aliuminio lydinys

Plokštės dydis: apie 30*24cm/11.8*9.4.

Bazės dydis: apie 23.5*18,5 cm/9.3*7.3 į

Panelės aukštis reguliuojamas: apie 4,4 cm~39cm/1.73 per~15.4 į

Pakavimo sąrašas:

1*Skaitymo Stendas

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sukiojamomis Dizainas: Su pagrindą, kuris sukasi 360 laipsnių laisvai, o skydas, kuris pasisuka 180 laipsnių kampu, lengvai galite reguliuoti skaitymo stovėti savo optimalų skaitymo kampą ir mėgautis ilgalaikis skaitymo patirtį.

2.Neįvykdyti Medžiaga: Šis svarstymas stendas yra pastatytas naudojant aukštos kokybės medžiagas, pavyzdžiui, medienos skydas ir aliuminio pagrindo ir paramos rankos, kurios siūlo nuo rūdijimo, stiprus kūno svorį gebėjimus ir stabilų ir saugų.

3."Hands-free Dizainas: Šį produktą lanksti knygos puslapį tvirtinimo apkaba, kuri gali prisitaikyti prie įvairių dydžių knygoms ir išlaikyti puslapius butas.Įrašas taip pat gali judėti 90 kairę ir į dešinę, todėl galite skaityti iš bet kurio kampo jūs pageidaujate.Šis svarstymas stovėti leidžia jums skaityti, neturėdama knygos ir gerina savo skaitymo komfortą.

4.Erdvės taupymo Saugojimo: Šis svarstymas turi stovėti, sulankstomas dizainas, todėl jį lengva naudoti ir laikyti.Galite įdėti ją į bet kurį stalčių ar lentyną, siekiant sutaupyti vietos jūsų namuose ar biure.Taip pat galite suderinti ją su tavimi visur, kur jums reikia.

5.Daugiafunkcinis Dizainas: Ar norite išsaugoti, knygų, muzikos, e-skaitytuvų, planšetinių kompiuterių, arba lapo muzikos ir receptų, šis svarstymas stovėti gali patenkinti savo kelis poreikius.Jis yra puikus sprendimas bet aistringas skaitytojas ar muzikantas.

Funkcija Įkroviklis
Pakuotė Taip
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris stendas

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *