Saulės Led Žibintuvėlis Nešiojamų Flash Šviesos Įkrovimo Vandeniui LED Blykstės Lempos, Žvejyba, Kempingas ekstremalioms Situacijoms, Žygiai

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€13.92 €5.02
  • Sku. d276687
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Aprašymas:

LED Žibintuvėlis Saulės energija Varomas 4 apšvietimo režimą ir yra suprojektuoti su pagrindiniu šviesos ir šoninės šviesos, suteikti jums su labai padėti, naudoti automobilių, namų ekstremalioms situacijoms, kempingas, žvejyba, darbas, išgyvenimo, gelbėjimo, troba, ir t.t.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Saulės Led Žibintuvėlis

Medžiaga: ABS+Aliuminio lydinys

Dydis: ilgis apie 18CM/7.08 cm

Įkrovimo įėjimas: DC 5V

USB išėjimas: 5V1A

Baterijos talpa: 1200mAh

Pakavimo Sąrašas:

1* Saulės LED Žibintuvėlis Šviesos

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Funkcionalus ir Efektyvus】: Saulės Led Žibintuvėlis buvo pagrindinis šviesos ir šoninis apšvietimas, funkcijos 4 apšvietimo režimai, ir gali būti naudojamas kaip darbų šviesa arba iškilę į paviršių šviesos (SOS funkcija).

2.【Patvarus, Baterija】: Saulės energija Varomas "Flash" Šviesos yra USB išvesties funkcija, siekiant suteikti jums su besiformuojanti elektros energijos tiekimo, ir turi 1200mAh didelės talpos baterija-ilgą laiką apšvietimas.

3.【Patikimas Medžiagas】: Priima aukštos galios lemputes su iki 1000 liumenų šviesumo šviesos iki tamsos, Kišeninis Žibintuvėlis naudoja didelio stiprumo ABS ir aliuminio lydinio medžiagos, todėl jis atsparus dulkėms, smūgiams ir vandens patvarus naudoti.

4.【Patogu Imti】: Suderinama su DC5V USB įkrovimo adapteris (nepridedamas), Daugiafunkcinis LED Žibintuvėlis turi įmontuotą apsaugą apygardos valdyba ir automatiškai išsijungti, kai visiškai įkrautas.

5.【Plačiam Naudojimo】: LED Prožektorius suteikia jums su dideliu patogumą naudoti automobilių, namų ekstremalioms situacijoms, kempingas, žvejyba, darbas, išgyvenimo, gelbėjimo, troba, ir t.t.

Yra Baterijomis Taip
Naudojimas SKUBIOS pagalbos
Yra Baterijų Reikia No
Kilmės Žemyninė Kinija
Yra Pritemdomi Taip
Prekės Pavadinimas AOKAILA
Korpuso Medžiaga plastikiniai
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Sertifikavimo Nėra

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *