Tupint Žingsnis Kojų Vonios Kambarys Pakojis Už Tupint Daugkartinio Naudojimo Tualetas Pamišęs Žingsnis Kėdžių Kojų Vonios Vandentiekis

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€41.36 €20.68
  • Sku. d282041
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Šis kojų padeda sudaro 35 laipsnių kampu, kai tupint, kurie gali pagerinti jūsų laikyseną ir virškinimą.Jis turi paprastą išvaizdą ir kompaktiško dizaino, kad gali sumažinti gyvenamajame rajone.Taip pat su užapvalintais kampais už saugumą ir komfortą.Taip pat galite naudoti jį kaip paprastą išmatose į kambarį, kai jums reikia papildomų krėslų.

Specifikacija:

Pavadinimas: Tupint Tualeto Kėdės

Medžiaga: Bambukas

Galimos spalvos: pirminių spalvų, ruda

Dydis: apie 39*22*16.5 cm/15.35*8.66*6.5 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Tupint Tualeto Kėdės

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengvas naudojimas: Šis tupint tualeto kėdė gali padėti jums atkurti natūralią laikyseną einant į tualetą, leisdamas sudaro 35 laipsnių kampas tarp šlaunies ir viršutinę kūno dalį.Šis kampas gali padėti jums lengvai sfinkterio susitraukimo, tad tuštinimosi procesas tampa paprasta.

2.Daugkartinio naudojimo Medžiagos: Tai tupint tualeto kėdė pagamintas iš tvirtos medžiagos, kad nebus įtrūkimai ar išnyks laikui bėgant.Jis turi tvirta konstrukcija, kad galėtų atlaikyti iki 300 svarų svorio, todėl jis tinka tiek vaikams, tiek suaugusiems.

3.C-formos Atidarymo Dizainas: Šį tupint tualeto kėdė turi aukščio 16,5 cm/6.5 vietoje, kuri yra ideali sukurti patogią ir sveiką tupint poziciją.Tai funkcijos, C-formos atidarymo dizaino, kad atitinka formą, tualetas ir sumažina erdvę, kurią ji užima.

4.Lengva Įdiegti: Su varžtais ir jų dalys su sąlyga, jūs galite lengvai nustatyti šią tupint tualeto kėdė ne kartą.Išvaizda yra sklandžiai ir be šerpetų, su užapvalintais kampais, kad išvengti įbrėžimų.Jūs galite jį valyti su šluoste arba vandens, be jokio vargo.

5.Platus Taikymas: Ne tik gali tai tupint tualeto kėdė padėti vaikams, vyresnio amžiaus žmonėms ir suaugusiems pasiekti natūrali laikysena, tačiau ji taip pat gali pasitarnauti kaip patogi kėdė, gyvenamasis kambarys, miegamasis, skalbimo patalpa, arba pagal prausykla.

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga plastikiniai

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *