Joyroom Dual Coil 15W Belaidis Automobilinis Įkroviklis Mount Auto Tvirtinimo Automobilinis Telefono Laikiklis Mount Belaidžio Įkrovimo iPhone 14 13 Pro Max

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€60.65 €33.36
  • Sku. d284465
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Pavadinimas:

Joyroom 15W Belaidis Automobilinis Įkroviklis Mount Dual Coil Auto Tvirtinimo Automobilinis Telefono Laikiklis Mount Belaidžio Įkrovimo iPhone 14 13 Pro Max

Savybės:

1.【Tiek "iPhone" ir "Galaxy】Optimizuotas greitam mokestį, bevielis automobilinis įkroviklis mount užtikrina iki 7.5 M/10W/15W įkrauti jūsų iPhone 8-14 Serija, Galaxy S6-S22/ 5 Pastaba, 7-20 Series, Z Apversti 4/3, Z Kartus 4/3, LG V60/V50" ir kt. (Žiūrėkite Suderinamo Telefono Modelių, daugiau informacijos)

2.【Dual Coil - Nemokamai Efektyviau】Sukurta su 2 rites suskirstyti į "8" formos, šis automobilis belaidis kroviklis yra didesnis indukcijos plotas, palyginti su kitų vienos rites, todėl didesnis apmokestinimo efektyvumo ir ne su pertrūkiais apmokestinimo.

3.【Du Montavimo Sprendimai - Niekada Purtyti】, Kad ištraukiama plieno kablys su du papildomus laikiklius, kurie gali būti pasirinktas taip, kad atitiktų jūsų ventiliacijos tipas, išlaikyti jūsų mobilusis telefonas įkroviklis, stabilus, o ne drebulys. (Už apvalios oro ventiliacijos angos, galima tiesiogiai naudoti trikampis laikiklis)

4.【Žiedas Šviesos - Lengva Įdėti Tamsoje】žiedas indikatorius šviečia, minkšta mėlyna šviesa, kai nenaudojamas, todėl galite sėdėti savo telefoną į dėklą aiškiai ir greitai saugumą važiuojant naktį.Tai yra beveik nematomas per dieną arba automatiškai išsijungia, kai mokesčių, užtikrinti, kad jis netrukdytų jūsų vairavimas.

5.【Atveju, Draugiškas - Nemokamai su Atvejais, kai】belaidžio kroviklio automobilių mount gali pristatyti belaidžio už per gumos/plastiko/TPU atvejais iki 0,2 storos.Telefoną galima įkrauti be laidų su atveju, be kurių pašalinti jį kiekvieną kartą.

6.【, Ką Jūs Gaunate,】 JOYROOM Belaidis Automobilinis Įkroviklis Mount ×1, Ventiliacijos Laikiklis A ×1, Ventiliacijos Laikiklis B ×1, Ventiliacijos Hoopas ×1, Kamuolys Bendras Riešutų ×1, Vartotojo Instrukcija x 1, USB-A-C Laidas ×1, Trijų metų Garantija ir europos sąjungos Oficialusis visą Techninę Paramą. (Automobilinis įkroviklis nėra komplekte)

Efektyvus ir Protingas

Didesnio Apmokestinimo Srityje

Su didesniu indukcijos plotas, palyginti su kitų single-coil belaidis automobilinis įkrovikliai, ji atneša didesnę apmokestinimo efektyvumo ir ne su pertrūkiais apmokestinimo.

Protingas Žiedo Šviesos

Žiedas indikatorius šviečia, minkšta mėlyna šviesa, kai nenaudojamas, todėl galite sėdėti savo telefoną į dėklą aiškiai ir greitai saugumą važiuojant naktį.

Tai yra beveik nematomas per dieną arba automatiškai išsijungia, kai mokesčių, užtikrinti, kad jis netrukdytų jūsų vairavimas.

Du Šoninius Mygtukus

Su įmontuotu kondensatoriumi, jūs vis dar galite išleisti savo telefoną, paspausdami mygtukus ant abiejų pusių, net po to, kai automobilis įgaliojimus išjungti, išvengti sumišimą pamiršta pasiimti savo telefoną ir reikia naujo automobilio.

Pastabos Prieš Perkant

1.Paketas ateina su USB-A-C įkrovimo kabelis.Ne automobilio įkroviklio.

2. Naudokite jį su QC3.0 automobilinį įkroviklį, su kurio galia "9V⎓2A" arba "12V⎓1.5 A" arba didesnis, o ne "5V⎓1A", skirtas tinkamas krovimas.

3. Negalima prijungti tiesiogiai į USB jungtį, automobilių pati naudoti, kaip jos produkcija gali nepakakti ir rezultatas lėtai įkrovimo greitis.

4.Pašalinti atvejais, yra pagaminti iš metalo ir priedai, pvz., magnetų, kredito korteles, ir išlenda, kad gali trukdyti apmokestinimo.

5.Lemputė gali būti įjungti/išjungti rankiniu būdu, paspaudus vieną mygtuką ant abiejų pusių 5 sekundes.

6.Faktinė galia belaidžio automobilių įkrovikliai rinkoje bus automatiškai perjungiamas tarp 5/7.5/10/15W, priklausomai nuo faktinės elektros energijos poreikių telefono. (Max galia "iPhone" yra 7,5 W", "Galaxy" telefonas yra 10W, kai Android telefonai tokie kaip LG V60/V50 " ir kt.gali pasiekti 15W)

Suderinamos Prekės Universalus
Spalva Juoda
Modelio Numeris JR-ZS299
Tipas Automobilio Turėtojas
Medžiaga ABS+PC
Taikoma Scena Oro Išleidimo Prietaisų Skydelis
Automobilinis įkroviklis reikalavimai QC3.0 automobilinis įkroviklis
Yra Garsiakalbis No
Sertifikavimo CE/Rohs/FCC/ "QI"
Galia 5W/7.5 M/10W/15W (MAKS.)
Įkroviklis Belaidžio Kroviklio
Kilmės Žemyninė Kinija
Savybės Jokios Funkcijos
Priedai Tipas-C duomenų kabelis, Montavimo priedai, Vadovas
Įkrovimo Atstumas 8mm
Taikoma mobiliojo telefono dydis 4.5 colių ~ 7.0 colių
Įvesties Sąsaja Tipas-c
Prekės Pavadinimas Joyroom

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *