Sienos Puodą Dangčiu Stovo Daugkartinio Naudojimo Laikiklis Virtuvės Reikmenys Daugybe Funkcijų, Nr. Punch Dizaino Sienos Montuojamas Trikojo Stalčiuko

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€29.61 €14.80
  • Sku. d284561
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Kulka Taškų:

1.Daug Funkcijų: Ne tik jūs galite laikyti puodą dangteliai, bet taip pat ir rankšluosčiai, smulkūs įrankiai, pjaustymo lentos ir šaukštai.Sutaupyti vietos ir išlaikyti savo virtuvės organizuotas.

2.Protingas Ir Praktiška: u-formos įpjovos dizaino pildome įvairių tipų rankena apima, o prie ausies formos rankenėlės apsaugoti juos nuo slydimo išjungti.Nesvarbu, kaip didelis ar mažas jūsų apvalios rankenos yra, jie bus tinkami saugiai dėl šios sienos puodą dangčiu stovo.

3.Ne-Punch Dizainas: Su no-punch sieniniai dizaino, šis stovas gali turėti skirtingas puodą dangteliai, nepažeidus sienos.Tai taupo jūsų virtuvės erdvę ir saugo jūsų dangteliai organizuotas.

4.Sunkiųjų Ir Rūdžių Atsparia: Pagamintas iš sutirštės anglies plieno, ši siena puodą dangčiu stovas yra sunki ir ne taip lengva rūdžių.Jis gali turėti savo puodą dangteliai saugiai ir tvarkingai.

5.Be jokio vargo Įrengimas: Šios sienos puodą dangčiu stovo galima įrengti per kelias minutes, be jokių vinių ar įrankius.Tiesiog nuplėšti nagų nemokamai plėvelės, paspauskite jį prie sienos, ir sustabdyti bagažinės dangčio.Tai padės išlaikyti jūsų sienos sausas ir švarus.

Aprašymas:

Išlaikyti savo dangteliais, organizuoja ir galima susipažinti su šio 3 pakopos dangčio stalčiuko.Jame yra apvalios rankenos lengva laikyti ir gali turėti dangteliai įvairių dydžių.Patvarus metalo konstrukcija užtikrina stabilumą ir ilgaamžiškumą.Taip pat galite naudoti ją saugoti rankšluosčiai, pjovimo lentos, ar žurnalų.Tiesiog sustabdyti dangtį, bagažinę, virš durų arba kabineto ir mėgautis papildomos erdvės.

Specifikacija:

1.Produkto pavadinimas: daugiafunkcinis puodą dangčiu turėtojas

2.Medžiaga: sutirštės anglinio plieno medžiagos

3.Spalva: juoda, aukso

4.Dydis: kaip parodyta pic

Pakavimo Sąrašas:

1pc x sienos puodą dangčiu stovo

Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Dydis M
Modelio Numeris Sienos Puodą Dangčiu Stovo
Funkcija Eco-Friendly
Kilmės Žemyninė Kinija
Taikomas Vietos Virtuvė
Diegimo Tipas Grindų tipas
Naudoti Įvairenybės
Nėra. Pakopų Trijų Sluoksnių
Tipas Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos
Medžiaga Metalo

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *