16 vnt. Magnetinių Spalvinga Lenta Pen mokyklinės prekės, Juoda Šaldytuvas Pastatytas Trintukas mokyklinės prekės, Vaikų

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€45.42 €22.71
  • Sku. d285561
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Aprašymas

Šių lenta, rašikliai pagaminti iš plastiko ir magnetinio kuris lengvas ir lengvai pridedamas.Ant labai lygaus paviršiaus, gali būti gerai pritvirtintas, tinka rašyti ant keramikos, lenta, plastikinių produktų, lengvai ištrinti po pėdsakai yra sausa, jokių pėdsakų .

Funkcija

- Spalva: Rožinė, Tamsiai Mėlyna, Juoda, Žalia, Raudona, Geltona, Violetinė, Oranžinė.

- Medžiaga: Plastikas.

- Dydis: 12.5x1.2x1.2cm.

- Rašyti sklandžiai: pagamintas iš plastiko, patvarus ir nėra lengva išeiti, gali būti taikomas rašyti sklandžiai ir aiškiai, bekvapį ir ne .

- Platus: 8 ryškių spalvų yra pakankamai spalvų kodavimo sausai valomos lentos, lentos, sausas trinti lapai, tinka klasėse, biuruose ir namuose.

- Paprasta naudoti: magnetas žymeklį gali prilipti prie metalinių lenta paviršiaus lengvai išsaugoti savo erdvę; Patogu naudoti ir palikti serija-nemokama ir švaraus paviršiaus.

- Magnetas ant kepurės, todėl jūs galite klijuoti ant bet kokio magnetinio paviršiaus, pavyzdžiui, jūsų šaldytuvas, spintelės ir kt.

- Dizainas yra mažas, labai tinka kūdikių naudoti.Patogi rankena, ilgalaikio rašyti be nuovargio.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas,monitoriaus šviesumą,rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

16 x Lenta, Rašikliai

Feature5 Braižiklis
Feature4 Mokyklos Reikmenys
Feature1 Magnetinė Lenta Pen
Feature2 Lenta Pen
Feature3 Lentos Žymekliai
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *