RESIONE 3D Epoksidinės Dervos TH72 Lankstus Kieta Derva su Ilgalaikio Kietumas ir Aukštos Pailgėjimas Dėl Elegoo Anycubic 3D Spausdintuvas

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€269.38 €242.44
  • Sku. d287182
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

TH72 dervos gali sukelti ilgalaikius ne trapūs dalių, kurios leidžia tolimojo susisiekimo ir atsitiktinio kritimo.Tai ideali medžiaga spausdinimo žaislinės figūrėlės.Plaukų, skraistės (pelerinos), kardai ir kt., visos dalys, kad pertrauka labai lengvai, laikykite iki neįtikėtinai gerai su TH72. Be to, labai maža vandens absorbcija užtikrina stabilių rezultatų net ir didelė drėgmė ar po vandeniu sąlygomis.Atsižvelgiant į atitiktį TH72, ji taip pat gali būti naudojamas kaip grūdinimo agentas kitų medžiagų.

▌ Dėmesį

Modelis su plonu ir mažiau parama buvo sėkmingai išspausdintas su dervomis, su gera standumo (pvz., standartinės derva, kieta derva, ABS dervos ir kt.), bet galbūt bus nepavyko spausdinti su TH72 dervos vietoj.Tai rekomenduojama, kai spausdinimas su TH72 dervos po šia tvarka: a) Įtraukti daugiau remia ne sala modelį; b) didesnis palaiko, didesnės vidurio diamete; c) sunkesni modelis, storesnės profilių.

Kai kurių rūšių 3d spausdintuvus, paviršiaus spausdinti TH72 dervos dalys turi šilko tekstūros, ir spaudinių bus jaustis šiek tiek lipni, po valymo.

Derva spaudinių bus trapi, po sūdymo.Tai nėra rekomenduojama, į jėgą, į spausdinama iš karto.Tiesiog reikia palaukti, o iki tol, kol vidinis stresas nuotraukas yra visiškai išleistas.

▌ Atsiliepimai

▌ Sertifikavimo

▌ Aprašymai

Spaudinių nėra lengvai pažeisti

TH72 spaudinių gali atlaikyti atsitiktinio atsitiktinio lašai, ir ji negali būti lengvai pažeista per tolimojo susisiekimo transportu.Galite gerokai sulenkti ar net kartus spaudinių, kurių sienelių storis mažesnis kaip 3 mm.Jis idealiai tinka spausdinti, patvarus duomenys.

Ilgalaikis kietumas

TH72 spaudiniai bus ne tapti trapūs laikui bėgant.Po ilgo laiko iš lauko aplinkos bandymo subtropinių vasarą (dešimtys saulėtų dienų ir lietingą orą) ir 8 valandų aukštos temperatūros džiovinant 50-60 ℃, nuotraukas, vis dar išlaikyti kietumas ir stiprumas, atsparumas oro sąlygoms yra geras.

Išskaptuotas spaudinių nebus įtrūkimai

Į išskaptuotas modelis dažnai sutrūkinėja lėtai, nes interjero negali būti visiškai nuvalytos ir negali būti post-cured").TH72 nebus, leidžia sutaupyti daugiau medžiagos.

Labai maža vandens absorbcija

Vandens įmirkis(48hr) 0,6 proc., jis atlieka gana gerai 3d spausdintuvą, dervos, kuri leidžia spausdinti dalys ne sušvelninti, dėl didelio oro drėgnumo ir ne krekas dėl ilgalaikio drėgmės absorbcija.

Kaip grūdinimo agentas kitų dervų

Į RESIONE komanda išbandė kad TH72 buvo pridėta prie standžių/standartinis derva.Kai dalis TH72 mišrios derva yra 40%, kietumas standus/standartinis dervos yra gerokai patobulinta ir stiprumas yra pakankamas.

▌ Valymas ir Po sūdymo

Valymo laikas: ≤5mins

Valymo tirpiklis: 95% Etanolio arba IPA

Po sūdymo šviesos šaltinis: 385-405nm UV(40W)

Po sūdymo laikas: 30-60mins

▌ Suderinamą 3D Spausdintuvas

Visi serijos Anycubic,Elegoo,Nova3d,Peopoly,Phrozen,Epax,Creality,Zortrax, BIQU, QIDI, UNIZ, Flashforge, Voxelab, Ilgiau, Uniformation ir kt.UV 395-410nm LCD dervos 3D spausdintuvas

Visi serijos Anycubic,Asiga, Solus serija, Miicraft, Kudo3d, Flashforge,Makex,Šviečia ir pan.UV 385-410nm DLP dervos 3D spausdintuvas

Medžiagos 3D epoksidinės dervos
Modelio Numeris TH72-1000g
Forma Skystis
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Šviesai Jautrus Derva
Prekės Pavadinimas RESIONE
Tinkamumo Laikas 2 metai
Atributas 3d Spausdintuvas UV Derva
Duomenys 3D Fotopolimero Derva

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *