Automobilių Stiklų Sulankstomas Skėtis Skėtis skėtį nuo saulės Automobilių Blokuoja UV Spindulius, Sulankstomas skėtį nuo saulės Saugiklis Blokuoja UV Spindulius Ir Šilumą

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€19.49 €7.80
  • Sku. d293030
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Aprašymai:

Automobilio Skėtis nuo Saulės Pavėsyje Padengti veiksmingai išlaiko jūsų automobilio salono temperatūrą išlaikyti savo transporto priemonės sustabdyti atvėsti.Jums nebus nesiteikė vėl dėl oro, kai atidarote duris.Tuo pačiu metu, apsaugo prietaisų skydelio ir apmušalus nuo išblukimo ir krekingo dėl saulės poveikio.

Savybės:

1. Lengva Naudoti: Ji yra atvira, pavyzdžiui, skėtis, galite naudoti ir sulenkite ją lengvai.

2. Patvari Konstrukcija: 10 Stiprus skeletas ir stabili parama užtikrina ilgaamžiškumą.

3. Erdvės taupymo dizainas, prekinis, galinis stiklo saulės pavėsyje, raukšlės iki sukrauna toli įtrauktas odos saugojimo krepšys.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Skėtis skėtį nuo saulės Automobilio

Dydis: S - apie 115*65cm/ 45.27*25.59 colių

L-apie 130*75cm/ 51.18*29.52 colių

Skėčio audinys medžiaga: Eponžas

Skėtis strypo medžiaga: alloy

Pakavimo Sąrašas:

1*Automobilio Priekinį Stiklą Saulės Pavėsyje Skėtis

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektas ir fotografavimo kampas, produkto spalva skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra nuokrypiai gaminio matmenys.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sumažinti Tiesioginių Saulės: Laikyti sėdynių ir prietaisų skydelio iš krekingo dėl to, kad saulės.Mūsų Automobilių Skėtis nuo Saulės Pavėsyje, Padengti gali būti naudojami siekiant sumažinti tiesioginių saulės spindulių, šilumos perdavimo ir temperatūra automobilio viduje.

2.Patvarus ir Tvirtas: Saulė Pavėsyje, kad Automobilio Langą yra labai paprasta naudoti!Yra 10 tvirtas skėtis šonkauliai, kad suformuoti stabilią struktūrą, tvirti ir ilgaamžiai naudoti saulėtą, ir lietingą dieną.

3.Lengva Nustatyti ir Kartų: kaip skėtis, mūsų Auto priekinio, galinio Stiklo skėtį nuo saulės yra lengva nustatyti ir sulenkite per kelias sekundes.Ačiū kompaktiškas odos kišene, jis gali būti laikomas lengvai.

4.Veiksminga Apsauga nuo Saulės: Skėtis nuo Saulės Pavėsyje naudoja didelio tankio pluošto audimo procesas, 5 sluoksnių super blokuoja saulės šviesos tankio medžiagos, sidabro danga, apsauga nuo saulės, nuo šviesos.

5.Multi Naudojimas: nesvarbu, Ar esate automobilių, sunkvežimių, VISUREIGIŲ, mikroautobusų, ar net sunkvežimių, mūsų Automobilio priekinį Stiklą Saulės Šešėlis gali būti suvynioti ant priekinio stiklo, kad suteikti jums kuo didesnį apsauga nuo saulės.

Modelio Numeris Automobilio Priekinį Stiklą Saulės Pavėsyje
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Automobilių Skėtis

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *