Padangų Remontas, Guminius Varžtus 10 VNT. Padangų Remontas Nagų Žvakės Nešiojamų Padangų Remontas Žvakės Nagai Rinkinys Su Guma Ir Geležies Dviračiais

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€7.05 €3.52
  • Sku. d295639
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Neleiskite pradurta padanga sugadinti jūsų dieną.Su šia padangų remontas gumos, nagų, tu gali pataisyti per kelias minutes.Tiesiog įdėkite vinį į padangų žaizdos ir ji bus sukurti gerą antspaudas.Vinis yra pagamintas iš patvarios gumos, kuris gali atlaikyti aukštas slėgis ir temperatūra.Jis ateina su saugojimo dėžutę, kuri daro tai lengva nešiotis ir laikyti.Ši padangų remontas gumos, nagų, tinka kalnų dviračiai, autobusai, žemės ūkio padangų, ir kitų transporto priemonių.

Specifikacija:

Pavadinimas: Padangų Varžtas

Gaminio medžiaga: paviršius cinkuoto metalo siūlai + natūralaus kaučiuko (skaidria guma)

Taikytinos modeliai: Elektrinės transporto priemonės, motociklai, dviračiai ir kiti vakuuminiai padangos apskritai

Padangų remonto dydis: apie 1mm-5mm /0.04x0.2in traumos

Mažas vinis: apie 14 x.5 mm/0.55x0.2in

Didelis nagų: apie 14 x 7 mm/0.55x0.28in

Pakavimo sąrašas:

10*Ratų Varžtai

1*Atsuktuvas

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengvas Naudoti: nereikia nusiimti padangos arba naudoti papildomi įrankiai.Tiesiog stumti nagų padangų žaizdos ir mėgaukitės paprastas ir veiksmingas remonto, kad sutaupys jums laiko ir sąnaudų.Skubiai remonto priemonė lengvai remontas pradurti skyles nenuimant padanga nuo ratlankio.

2.Puikus Medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės gumos ir geležies, tai padangos varžtas turi dėvėti, atsparus ir patvarus dizainas.Stambios sriegis viduryje gali veiksmingai padidinti bitė tarp varžto ir padangų, su gera sandarinimo efektas.Ji taip pat turi gerą ruonių, kurie apsaugo nuo oro nutekėjimo ir prailgina tarnavimo padangų.

3.Idealiai tinka Laikyti ir Nešiotis: Tai padangų varžtų rinkinys leidžia taisytis jūsų padangų sau, kur jūs keliaujate.Jie gali būti laikomi ir vežami lengvai.Patogu laikyti ir nešiotis, kai jūs keliaujate, vairavimo, dviračiais ir pan.

4.Plačiai: Tai padangų varžtai yra suderinami su įvairių tipų transporto priemonių, tokių kaip automobiliai, kalnų dviračiai, e-dviračiai, motociklai, sunkvežimiai, ir ant kitų transporto priemonių.Jie gali padidinti našumą ir saugumą savo padangų dėmė, sušaldyti, purvinas, ar smėlio reljefą.

5.2 Dydžių: Mes jums siūlome 2 dydžių padangų remontas šuoliai, mažesnio dydžio, yra apie 14*5,5 mm ir didesnio dydžio yra apie 14*7 mm.Profesinės punkcija remonto nagai gali būti naudojamas automobilių, motociklų, sunkvežimių, autobusų, žemės ūkio padangos

Tipas Padangų Remonto Įrankiai
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *