1323Pcs Nereguliarus Akmeniniai Karoliukai Rinkinys su Tarpiklio Karoliukai Omaras Sąsagos Elastinga Šuolis Žiedus PASIDARYK pats Papuošalai Todėl Prekes

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€30.94 €14.24
  • Sku. d300339
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

"PASIDARYK pats" juvelyrikos priėmimo rinkinio, įskaitant 1323 nereguliarus žetonų akmens reikmenys apyrankės ir karoliai padaryti.Geros kokybės granulių pakabukas papuošalai priėmimo, kaip ir moterų 's chokers karoliai, auskarai, anklets, žiedai, sagės, pakabukai ir t.t.

Šie gražiai nereguliarus žetonų akmens karoliukai yra pagaminti iš aukštos kokybės įvairūs brangakmeniai brangakmenio asortimentas.Ir įvairių spalvų būtų gražus vaizdo įspūdį jūsų rankų darbo papuošalai.

Šių papuošalų gaminimo rinkiniai tinka juvelyrikos priėmimo, dovanos, namų apdaila, surinkimo ir karoliukų, susijusių su geros kloties, pusiausvyrą ir pasitikėjimą, gali padėti palengvinti jūsų streso ir išlyginti jūsų nerimas, puiki dovana (Gimtadienio dovana ir Kalėdų dovana jūsų draugams, šeimos nariams ir sau.

50pcs atidaryti šuolis žiedai,

20pcs omaras įrašą,

50 vnt sidabro karoliukai, su anga.

1pc 0,8 mm skersmens kristalas, string,

1pc elastinga sriegis 10mm skersmens kristalas, string,

1pc 0,5 mm skersmens Neelastinga

1200pcs spalvos netaisyklingos žetonų akmens karoliukai

Spalva:Spalvinga + Juoda spalva

Medžiaga:metalas

Pakuotės Turinys:

1*nustatyti Duobute Prekes

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *